FĂRĂ ȘANSĂ: Băiatul care livra pizza s-a luptat cu taifunul Jebi. Cine este câștigătorul

Redactor:
Florin Jinga
FĂRĂ ȘANSĂ: Băiatul care livra pizza s-a luptat cu taifunul Jebi. Cine este câștigătorul
Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns. Nu e bine să râzi de necazul cuiva,dar asta e prea de tot. Un băiat care livra pizza s-a luptat din toate puterile cu Jebi, cel mai violent taifun pe care l-a văzut Japonia în ultimii 25 de ani. Vezi VIDEO

Angajatul pizzeriei poate fi văzut luptând cu vânturile puternice de până la 135 km/h și cum încearcă să livreze o pizza unor oameni flămânzi.

Clipul distractiv, cu eforturile băiatului demne de aplaudat, a fost înregistrat dintr-o clădire din apropiere, incidentul având loc pe o stradă din orașul Osaka.

Șoferul încăpățânat poate fi văzut stând deasupra scuterului de culoare alba și cum luptă cu vântul în speranța că va reuși să rămână cu ambele picioare la sol.

Îmbrăcat într-un costum albastru și cu o cască albă, șoferul încearcă să conducă în ciuda rafalelor puternice.

După câteva secunde de echilibru, o rafală de vânt vine spre bărbat și îl trântește pe jos cu tot cu scuter.  

Aparent, puțin confuz și fără să mai știe cum să livreze acea pizza, șoferul se uită în jur înainte de a trece peste scuterul căzut.

Deși se află în mijlocul a ceea ce pare a fi șosea principală, băiatul cu pizza este singur pe asfalt și doar o altă mașină trece pe lângă el în timpul scurtului videoclip.

Foto: Captură

Inchide