• Publicat:
Magazin

Femeie sau păpușă? Compania care vrea să transforme roboții sexuali în „parteneri” de viață: Clienții aleg fiecare detaliu – FOTO

Potrivit celor de la 1AM Dolls, în urma unei actualizări a funcțiilor de inteligență artificială, roboții sexuali pot fi cu greu deosebiți de „femeile reale".

În următorii șapte ani, tehnologia va evolua în așa fel încât roboții vor semăna întrutotul cu o femeie în carne și oase, scrie dailystar.co.uk.

Președintele producătorului de păpuși sexuale 1AM, Brent Lawson, a spus că firma lui oferă peste 30 de trupuri și 100 de fețe diferite.

Clienții își pot personaliza păpușile, fie ele femei, bărbați sau transsexuali, croindu-și astfel propriul partener „fantastic”.

Inteligența artificială evoluează însă atât de rapid încât în următorii șapte ani roboții sexuali vor fi foarte realiști.

Brent recunoaște că principalele comenzi vizează păpuși „gonflabile” care să semene cât mai apropiat cu o persoană reală, actori, actrițe și modele.

Totuși, multe din aceste cereri sunt respinse, deoarece ar fi nevoie de acordul persoanei respective, pentru a fi „replicată”.

În altă ordine de idei, un alt pionier al industriei de jucării sexuale, Cloud Climax, a lansat superpăpușa erotică Emma, despre care se spune că poate reține personalitatea clientului, înainte de a se implica într-o „conversație”.

De asemenea, Realbotix, o altă firmă, dorește să doteze modelele din silicon cu vedere, astfel încât acestea să-și recunoască „stăpânii” într-o încăpere și să îi strige pe nume.

foto: captură

Inchide