• Publicat:
Magazin

Femeile care fac videochat povestesc despre „partea întunecată” a meseriei lor după ce o tânără a murit din cauza unei fantezii sexuale online

De la urmăriri, la cereri periculoase, femeile care fac videochat povestesc cum jobul poate deveni cu adevărat periculos, în contextul în care Hope Barden a murit încercând să îndeplinească fantezia sexuală online a unui client.

Elysia Downings, în vârstă de 28 de ani, a câștigat mii de dolari seducând bărbați prin intermediul unui calculator. Aceasta spune că jobul poate părea unul sigur, dar ea a experimentat tot felul de situații sinistre.

„Când am început să fac asta eram naivă și îmi era greu să spun nu. În ciuda faptului că ești în spatele unui ecran, lucrurile pot lua o turnură diferită foarte rapid iar clientul preia controlul și începi să faci ceea ce vrea el”, a declarat Elysia pentru Mirror .Online.

Săptămâna aceasta, Hope Barden a murit prin sufoare în timp ce încerca să îndeplinească o fantezie sexuală online pentru Jerome Dangar. Clientul în vârstă de 45 de ani nu a alertat autoritățile și femeia a murit. Se pare că se aflau într-o relație online atunci când aceasta a decedat.

Autoritățile intenționau să îl acuze de omor prin imprudență, însă bărbatul s-a sinucis în închisoare, unde fusese reținut pentru posesie de pornografie extremă.

Elysia, mamă care își crește singură copilul, din Marea Britanie, a mărturisit că atunci când a aflat vestea despre cazul lui Hope i s-a făcut rău.

„Am avut clienți care îmi cereau să mă asfixiez, să mă lovesc și să fac lucruri înjositoare”, a povestit Elysia.

„Din fericire, astăzi sunt sigură pe mine și refuz să fac ceva care nu este comfortabil. Pentru propria mea sănătate mentală, dacă bărbații sunt nesimțiți sau dacă nu mă tratează cu respect, nu fac ceea ce îmi cer. Jobul îți poate oferi într-adevăr un sentiment al puterii, dar cu siguranță există o parte întunecată și mă îngrijorez când mă gândesc că sunt multe persoane tinere și vulnerabile care ar putea să își pună viața în pericol”, a continuat aceasta.

Macey Kennedy, care a lucrat în industria videochatului timp de 7 ani, a declarat într-un interviu de anul trecut că există „iluzia siguranței” atunci când faci asta din propria casă.

Aceasta a spus că a fost hărțuită / urmărită de două ori și că a fost îngrozită când un bărbat și-a tăiat vârful penisului în timpul unei conversații online.

Macey a mărturisit pentru Daily Beast că: „Cineva mă urmărea și era foarte atașat de mine și nu știam ce să fac”.

O altă femeie, care vrea să rămână anonimă, povestește că a fost amenințată de clienți că le va dezvălui jobul prietenilor și familiei.

Foto: Pixabay

 

Inchide