• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Fenomen misterios. Ce reprezintă acest obiect

Britanicul Steve Hornsby a găsit în propria sa grădină câteva sfere a căror origine nu a putut-o afla. Bărbatul susține că sferele de circa 3 cm diametru au căzut din cer într-o după-amiază, în timpul unei furtuni cu grindină. Singurul lucru pe care l-a aflat, confirmat de către un oficial de la Met Office, este că substanța din care sunt constituite sferele „nu ține de meteorologie".

Un britanic a rămas foarte uimit când a găsit în grădina sa câteva sfere transparente a căror origine nu a reușit să o afle. Steve Hornsby susține că sferele cu diametru de circa 3 cm au căzut din cer într-o după-amiază, în timpul unei furtuni. Singurul lucru pe care l-a aflat, confirmat de către un oficial al Biroului de Meteorologie, este că substanța din care sunt formate sferele albăstrui „nu ține de meteorologie”, scrie BBC.

Britanicul a povestit că înaintea furtunii, cerul avea o nuanță de galben închis, iar după ce grindina a încetat, a zărit circa 10 astfel de sfere din grădina sa. „Am ieșit din casă și mă îndreptam spre garaj. Grindina a durat doar câteva secunde și-am zărit sferele și m-am întrebat ce-or fi”, a povestit Hornsby. Bărbatul a văzut mai multe astfel de sfere în iarbă și a decis să le adune. „Sunt dificil de ridicat, a trebuit să iau o lingură și să le păstrez într-un borcan”, a explicat bărbatul. După descrierea acestuia, sferele sunt puțin dure la exterior, însă au un conținut moale, sunt inodore, nu sunt lipicioase și nici nu se topesc. Bărbatul a decis să le păstreze în frigider până va desluși misterul din spatele acestora.

Inchide