• Publicat:
Magazin

Filmul care a băgat spaima în abonații Netflix. Cei mai mulți au recunoscut că dorm cu lumina aprinsă: „Unde e veioza mea?”

Filmul care a băgat spaima în abonații Netflix. Cei mai mulți au recunoscut că dorm cu lumina aprinsă: „Unde e veioza mea?”
„Eerie", un film difuzat pe Netflix, a băgat spaima în abonați și cei mai mulți recunosc deschis că dorm cu lumina aprinsă.

Filmul filipinez cu accente gotice a fost lansat în martie, dar de abia acum a ajuns pe Netflix, scrie metro.co.uk.

Mai exact, personajul Erika, o femeie decedată, apare de unde nu te aștepți și îi bântuie pe pământeni.

De aici și titlul filmului, deoarece unii îi spun „Eri” și „Eerie” pare o alegere potrivită.

Acțiunea horror-ului se desfășoară în Academia Lucia pentru fete, unde consilierul Pat Consolacion încearcă să afle detalii legate de evenimentele ciudate ce au urmat sinuciderii unei studente pe nume Erika.

Toate studentele au fost traumatizate de apariția fantomei Erikăi. Mai mult, una dintre ele a fost trimisă acasă, după ce s-a aventurat singură, în toiul nopții, în locul în care s-a sinucis colega ei.

Pat află numeroase secrete despre Erika, păstrate de administratorii instituției. De la râsul straniu care se aude în diverse ipostaze, până la zgomotele bruște și sunetele de vioară, „Eerie” este o experiență de neuitat.

„Am văzut „Eerie” pe Netflix și ghiciți cine doarme cu lumina aprinsă?”, scrie un utilizator pe Twitter.

„Am văzut „Eerie” și umm…unde este veioza mea de noapte?”, scrie altul.

Totuși, mai există și curajoși: „Eerie nu este deloc înspăimântător, l-am văzut de două ori cu lumina stinsă și am mâncat snacks-uri”.

Inchide