FINALA EUROVISION 2012. Mihai Trăistariu: „Mandinga a fost bine comparativ cu ciurucurile care au evoluat în prima semifinală”

Redactor:
Diana Marcu
FINALA EUROVISION 2012. Mihai Trăistariu: „Mandinga a fost bine comparativ cu ciurucurile care au evoluat în prima semifinală”
"Dezamăgit de voci și de show", astfel se declară Mihai Trăistariu, după ce a urmărit prima semifinală EUROVISION 2012, cea în care a concurat și MANDINGA. Artistul, care a reprezentat România la competiția muzicală europeană în 2006 la Atena și a obținut locul 4, spune că la acest concurs important este "circul, show-ul pe care un concurent reușește să-l facă pe scenă".

„Dezamăgit de voci și de show”, astfel se declară Mihai Trăistariu, după ce a urmărit prima semifinală EUROVISION 2012, cea în care a concurat și MANDINGA. Artistul, care a reprezentat România la competiția muzicală europeană în 2006 la Atena și a obținut locul 4, spune că la acest concurs important este „circul, show-ul pe care un concurent reușește să-l facă pe scenă”.

„Circul primează și domină clasamentele. Or eu n-am simțit asta aseară”, a declarat artistul pentru gândul. „Dacă nu vii cu circ nu câștigi. Trebuie să vii ce ceva deștept pe scenă, cu o găselniță”, spune artistul român, care dă exemplu Rusiei, care merge în finala din 26 mai cu un grup de băbuțe. „Producătorii au avut o idee excelentă. Ar fi culmea să câștige reprezentantele Rusiei, Buranovskiye Babushki, datorită vârstei lor, că de voce nu poate fi vorba. Ar câștiga circul în detrimentul unor artiști care studiază și 17 ani muzică”, afirmă acesta.

Trăistariu mai spune că a sperat ca MANDINGA să învețe ceva din experiența celorlalți participanți din România. „Aș vrea ca Mandinga să facă spectacol, ori nu am văzut asta în semifinală. Poate o să arate ceva sâmbătă, în finală. Ai noști sunt buni pentru că ceilalți nu au adus nimic. Da, Elena are voce, arată bine, dar trupa a fost foarte bine comparativ cu ciurucurile care au evoluat în prima semifinală. Moldova a avut o piesă bună, iar Rusia o găselniță inspirată. Altfel, semifinala nu m-a convins”, spune Mihai Trăistariu.

„Parcă ar fi fost showbizul românesc – piese ușurele, de club, voci ușurele și chiloți. Ce show e ăsta? Doar chiloți și bețe, pentru că nici măcar un dans deștept nu am văzut pe scenă, doar bețe de tobă”, se întreabă cântărețul care-i vede pe români clasați în primii zece.

CE SPUNE MARCEL PAVEL DESPRE PRESTAȚIA TRUPEI MANDINGA

Referitor la problema tehnică cu care s-a confruntat solista Mandinga în semifinală, Trăistariu spune că și el s-a confruntat cu aceeași problemă la Atena, în 2006.

„Am simțit că e în neregulă de la repetiții”, povestește pentru gândul artistul. „Așa că am refuzat casca și am intrat pe scenă fără ea. Știu că și Luminița Anghel a pățit ceva asemănător. În semifinală sau în finală, ea și-a scos casca”, conchide Mihai Trăistariu.

FINALA EUROVISION 2012 se va desfășura sâmbătă, 26 mai, de la 22.00.

George Burcea și Viviana Sposub şi-au oficializat relaţia! Au plecat în vacanţă, nu înainte de...
FOTO. Daniela Crudu, într-o lenjerie intimă sumară! Fanii au lăudat trupul care se vedea complet
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Meteorologii ANM avertizează! Vine prăpădul în toată țara
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Alegeri locale 2020. Prezența la vot până la ora 8.00. Avem primele date!
VOT ALEGERI LOCALE 2020. Tot ce trebuie să ştii: cum afli secţia de votare şi...
Alegeri locale 2020. Cum trebuie pusă ștampila pentru ca votul să fie valabil și cum...
George Burcea și Viviana Sposub şi-au oficializat relaţia! Au plecat în vacanţă, nu înainte de...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiția care a șocat întreaga lume
Descoperire de PROPORȚII! Au reconstruit fața unei MUMII și au răsturnat tot ce știam despre...
Ce se întâmplă dacă vii fără mască la vot. Raed Arafat tocmai a făcut anunțul
Horoscopul zilei! Se învârte roata pentru aceste zodii
Livian și Bianca, din nou împreună? Filmarea care i-a pus pe jar pe fanii celor...
Poți face infarct de la prea multă bucurie? 5 cauze mai puţin cunoscute ale infarctului...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Un om de afaceri care l-a depăşit cândva pe Bill Gates şi a fost cel...
Inchide