• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Forma buzelor dezvăluie ușurința cu care poți atinge orgasmul. STUDIU

Forma buzelor dezvăluie ușurința cu care poți atinge orgasmul. STUDIU
Femeile care au buza de sus mai plină și proeminentă au parte de mai multe orgasme, susține un psiholog de la o universitate din Scoția

Forma buzelor unei femei ar putea dezvălui ușurința cu careatingi orgasmul. Aceasta este concluzia la care a ajuns profesorulîn psihologie Stuart Brody, de la Universitatea de Vest din Scoția,informează site-ul msn.com.

Potrivit specialistului, al cărui studiu a fost publicat înJournal of Sexual Medicine, femeile care au buza de sus mai plinăși au o mică proeminență la mijlocul acesteia au parte de mai multeorgasme. Brody menționează că pentru a atinge punctul culminant nutrebuie să ai buze voluptoase precum cele ale Angelinei Jolie.”Este vorba despre o mică proeminență în centrul buzei de sus.Femeile care prezintă această caracteristică ating mult mai repedeorgasmul”, spune psihologul.

Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorul a chestionatun grup de 258 de femei, cu o vârstă medie de 27 de ani, bazându-sepe anumite caracteristici ale feței. Stuart Brody nu a oferit oexplicație plauzibilă pentru acest lucru, dar a precizat că în fazaembrională, în a 17-a săptămână de sarcină, se dezvoltă linia demijloc a feței concomitent cu anumite procese neurologice.

Mersul pe tocuri areinfluență asupra punctului G

Femeile care poartă tocuri simt o mai mare plăcere când fac sexși ajung mai repede la orgasm, a demonstrat recent urologul italianMaria Angela Cerruto. Maria Angela Ceruto a realizat un studiu princare a demonstrat că tocurile favorizează orgasmul. Experta însexologie și urologie susține că tocurile ideale pentru o viațăsexuală bună trebuie să aibă înclinația de 15 grade și înălțimea de7 cm.

Mersul pe tocuri are influență asupra punctului G și antreneazămușchii pelvieni care au o importanță crucială pentru obținereaplăcerii în timpul sexului.

Inchide