Fotografia care a EMOȚIONAT INTERNETUL: are 3 milioane de Like-uri

O fotografie postată pe pagina de Facebook „Most beautiful teens" - unde adolescenții încarcă poze cu ei sau cu prietenii lor pentru a fi supuse votului comunității online - a întrecut toate așteptările, imaginea respectivă primind aproape 3 milioane de Like-uri.

O fotografie postată pe pagina de Facebook „Most beautiful teens” – unde adolescenții încarcă poze cu ei sau cu prietenii lor pentru a fi supuse votului comunității online – a întrecut toate așteptările, imaginea respectivă primind aproape 3 milioane de Like-uri.

 

HERMAN MELVILLE, omagiat de GOOGLE printr-un DOODLE cu MOBY DICK. VIDEO

În imagine, apare o fetiță cu sindromul Down, care zâmbește. Explicația fotografiei este următoarea: „Aceasta este sora mea, Mallory. Are sindromul Down și crede că nu e frumoasă. Vă rog să dați Like la această fotografie pentru a-i arăta că este cu adevărat frumoasă”.

CLICK AICI PENTRU POSTAREA ORIGINALĂ.

Imaginea și descrierea au emoționat internauții. De pe 3 iunie, de când a fost postată fotografia, aceasta a strâns 2.970.423 de Like-uri, 123.604 comentarii și 27.410 de Share-uri (până în momentul redactării articolului).

Celelalte fotografii postate pe pagina „Most Beautiful Teens” au între câteva zeci și câteva mii de Like-uri.
 

Inchide