FOTOGRAFIA ZILEI. „E puțin spus că SUNT ÎN ȘOC. Parcă e o scenă din Biblie”

Redactor:
Laura Holban
Când s-a trezit și s-a uitat pe geam, fermierului nu i-a venit să creadă. O GALERIE FOTO spectaculoasă:

Un britanic din Irlanda de Nord s-a trezit cu mai bine de 20 de tone de pește pe teritoriul fermei sale după ce un camion s-a răsturnat în apropierea domeniului său. Camionul, care transporta cele 20 de tone de pește maritim, a derapat pe un pâlc de iarbă și a vărsat întregul cargo pe terenul britanicului, scrie Daily Mail.

Foto: Daily Mail

„Am primit un telefon de la poliție la ora 3 și mi s-a spus că a avut loc un accident pe terenul ce îl dețin și că este pește împrăștiat peste tot”, a povestit Gordon Flinn.

„Șoferul a derapat pe iarbă și tot peștele ce-l transporta s-a vărsat peste gardul viu, distrugându-l. Erau mii de peștii peste tot terenul meu. E puțin spus că eram în șoc”, a explicat bărbatul. Acesta a apelat la ajutorul a 12 bărbați, o macara și un excavator și au fost necesare șapte ore de muncă continuă pentru a curăța locul accidentului.

Foto: Daily Mail

„Nu-am putut să iau deloc din pește, nu mai vreau să văd pește în fața ochilor o bună bucată de vreme de-acum înainte”, a mai explicat bărbatul păgubit. Fiica sa, Louise, în vârstă de 27 de ani, a documentat fotografic ineditul incident. „Arăta ca după o catastrofă, parcă peștele ar fi picat din cer. Nu ne-a venit să credem până nu am văzut cu ochii noștri. Parcă era o întâmplare scoasă din Biblie”, a mai adăugat tânăra.

Inchide