Fotografii inedite cu Marilyn Monroe, scoase la licitație. Ce secret ascund acestea

Redactor:
Ana Obretin
Fotografii inedite cu Marilyn Monroe, scoase la licitație. Ce secret ascund acestea
Fotografii realizate în timp ce actrița americană Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată, considerate o raritate, au fost scoase la licitație, cu prețul de pornire de 95.000 de dolari, potrivit tmz.com.

Fotografiile au fost realizate în 1960, în timp ce Marilyn Monroe ar fi fost însărcinată, și sunt scoase la vânzare la casa Moments in Time din Los Angeles.

Imaginile au fost realizate la New York, de Frieda Hull, o prietenă apropiată a actriței, care a susținut că Monroe i-a spus la momentul respectiv că este însărcinată cu copilul actorului francez Yves Montand.

La acel moment, Marilyn Monroe era căsătorită cu scriitorul Arthur Miller și încheiase recent filmările pentru lungmetrajul „Let’s Make Love”, în care a jucat și Montand.

Nu există, de fapt, dovezi concrete că Marilyn a fost însărcinată atunci, iar Hull, care a murit în 2014, ar fi spus ulterior că actrița a pierdut copilul, fără să precizeze dacă a fost vorba despre un avort spontan sau voluntar.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deși fără niciun fel de experiență în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială – cu 29 de filme în palmares, apariții în reviste -, dar și muză pentru numeroși artiști. Actrița americană a primit un Glob de Aur pentru rolul din „Some Like It Hot/Unora le place jazz-ul” și o nominalizare la același trofeu pentru evoluția ei din filmul „Bus Stop”. A primit și două nominalizări la premiile BAFTA, pentru rolurile din filmele „The Seven Year Itch/Șapte ani de căsnicie” și „The Prince and the Showgirl/Prințul și dansatoarea”.

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri și medicamente.

 

Inchide