GALERIE FOTO. Barack Obama, surprins în ipostaze inedite în vacanța din Hawaii

Redactor:
Laura Holban
Jurnaliștii americani au reușit să îl surprindă pe președintele Barack Obama într-o postură deloc obișnuită pentru liderul SUA: în pantaloni scurți, cu o șapcă pe cap și ochelari de soare, jucând fotbal american pe o plajă din Hawaii.

Jurnaliștii americani au reușit să îl surprindă pe președintele Barack Obama într-o postură deloc obișnuită pentru liderul SUA: în pantaloni scurți, cu o șapcă pe cap și ochelari de soare, jucând fotbal american pe o plajă din Hawaii. În timp ce adversarii săi politici se pregăteau să-și aleagă reprezentantul pentru lupta electorală din acest an, actualul președinte american se destindea pe o plajă caldă din Hawaii, alături de familia sa, în cele 10 zile de vacanță pe care și le-a luat, notează Daily Mail.

Ajuns în Hawaii cu o săptămâna mai târziu decât și-ar fi dorit, Obama a încercat să se bucure din plin de timpul petrecut alături de soția și fiicele sale și ar fi prelungit șederea dacă nu existau probleme de la Casa Albă care să necesite prezența sa la Washington.

Foto: Daily Mail

Obama nu a pierdut vremea, iar în 23 decembrie, în ziua în care familia prezidențială ajungea în Hawaii, acesta și-a scos soția la cină la unul dintre restaurantele lor preferate. Soții Obama și-au petrecut ajunul Crăciunului alături de fetele lor, Sasha și Malia. Potrivit unor surse, după-amiază, Barack a plecat să se relaxeze la un joc de golf.

Foto: Daily Mail

Familia Obama și-a petrecut ziua de Crăciun împreună, deschizând cadouri și cântând colinde, dar au mers și la slujba de la biserică. Pe parcursul vacanței, Obama a fost surprins de mai multe ori pe terenul de golf. În prima zi din an, Obama a vizitat mormântul bunicii sale materne și a fost prezent și la o expoziție în cinstea mamei sale, Ann Durham. Anul 2012 a debutat bine pentru președintele american, Obama relaxându-se apoi toată ziua la plajă, unde a renunțat la tricou și a jucat fotbal, urmând să se întoarcă la Washington a doua zi.

Inchide