GALERIE FOTO. Imaginea uriașă a unui înotător sărind în apă, realizată pe nisip

Redactor:
Laura Holban
Au avut nevoie de trei ore și de câteva greble pentru a realiza pe nisip imaginea unui înotător în timpul unei sărituri în apă

Au avut nevoie de trei ore și de câteva greble pentru a realiza pe nisip imaginea unui înotător în timpul unei sărituri în apă. „Opera” aparține unor britanici, Jon Hicks și Ged Bryan, care au mai lucrat împreună la alte lucrări, însă aceasta a fost prima ocazie cu care au realizat așa ceva pe nisip, notează Daily Mail,. 

„Ged a venit cu ideea înotătorului și a pregătit și schița la o scară mai mică. Am verificat orele la care se retrage fluxul și de îndată ce am putut, ne-am apucat de treabă”, povestește unul dintre cei doi artiști.

Cei doi și-au fixat puncte de reper pe plajă și apoi s-au folosit de greble pentru a aranja nisipul. Au început treaba în jurul orei 10:30, iar la 13:30 terminaseră deja și au plecat să ia prânzul împreună. „Nu am stat să vedem cum apa ne înghite munca și, cum ne-a luat foamea cât am muncit, am preferat să mergem să mâncăm de prânz”, au povestit aceștia.

„Când ne-am urcat pe stâncă să vedem întregul desen, am văzut grupuri de oameni plimbându-se pe lângă el, era grozav să-i vedem interacționând cu lucrarea noastră”, a explicat Jon. Cei doi speră să repete această experiență și cu alte ocazii, Jon fiind cel entuziasmat: „Este doar prima dată când realizăm un astfel de desen, dar avem multe alte idei. Sperăm să putem include și fluxul în viitorul nostru desen, dar astfel de detalii trebuie gândite bine și finisate”.

Inchide