GALERIE FOTO. Scandal pe internet: „Faci fotografia și pleci imediat!”

MĂREȘTE FOTOGRAFIA...

Daily Mail publică un material despre creepshots.com, un site pe care utilizatorii postează imagini cu fete surprinse în diverse ipostaze sexuale.

Site-ul a stârnit un adevărat scandal, criticii cerând închiderea acestuia, pentru că majoritatea fetelor sunt minore și nu și-au dat consimțământul pentru a fi fotografiate.

În imagini, apar fete îmbrăcate sumar, pe stradă, la școală sau la sala de gimnastică, obiectivul aparatului foto fiind îndreptat către sânii, fundul sau zona intimă a acestora.

Se întâmplă acum: NOUL LOGAN, NOUL SANDERO. Vezi primele poze

Mai mult, se pare că unele dintre imagini au fost realizate de un profesor de liceu, care și-a fotografiat elevele fără ca acestea să știe.

Site-ul a fost promovat pe rețeaua de socializare Reddit, iar tot acolo au apărut mai multe campanii pentru ca pagina respectivă să fie închisă. „Ce este cel mai grav este că un astfel de comportament este încurajat. Fetele ar trebui să aibă posibilitatea să meargă la școală fără a fi hărțuite sexual”, arată unul dintre criticii site-ului.

Există, însă, și utilizatori care dau sfaturi referitoare la realizarea fotografiilor pentru creepshots.com. „Nu trebuie să fii agitat. Dacă ești agitat, ieși în evidență. Trebuie să faci fotografia și să pleci cât poți de repede”, scrie respectivul utilizator.

Până în prezent, utilizatorii au umplut peste 130 de pagini cu poze deocheate.

Inchide