Gelozie la înălțime: Femeia, furioasă că partenerul se uita la alta, a făcut un gest total neașteptat care i-a șocat pe pasageri – VIDEO

Redactor:
Adrian Popa
Gelozie la înălțime: Femeia, furioasă că partenerul se uita la alta, a făcut un gest total neașteptat care i-a șocat pe pasageri – VIDEO
O femeie furioasă că partenerul ei s-a uitat la o altă pasageră în timpul zborului, l-a asaltat pe bărbat până în punctul în care l-a lovit cu un laptop în cap.
Pasagerii, martori la incidentul total neașteptat, au rămas șocați când au văzut reacția femeii – i-a dat cu laptopul în cap pentru că „se uita la altă femeie”.

Videoclipul care a devenit viral pe social media îi arată pe cei doi certându-se și pe femeie țipând la el cuvinte injurioase.

Disputa culminează cu momentul în care femeia îl urmărește pe bărbat pe culoarul dintre scaune și îl lovește în cap cu un laptop.

Aceștia se aflau la bordul unui avion care zbura pe ruta Miami – Los Angeles, al American Airlines.

Aceasta strigă la el: „Încerci să te uiți la altă femeie?”.

La un moment dat, un membru al echipajului intervine pentru a calma spiritele, menționând că este un copil mic în apropierea ei.

Unul dintre pasageri a reacționat imediat: „Dă-o odată jos din avion”.

Apoi însoțitoarea de zbor îi solicită să își aducă bagajele într-un anumit loc, iar femeia își amenință partenerul că dacă nu va veni cu ea nu o va mai vedea niciodată.

Abia după aceea, furioasa femeie îl urmărește pe bărbat pe culoar și îi dă una în cap cu un laptop Dell.

Se pare că femeia a fost ulterior arestată, potrivit Daily Mail.

Foto: Captură YouTube

 

 

 

Inchide