Gestul unei mame ar putea să o distrugă pe fiică. Ginerele: „Soacra mea a apărut într-o lenjerie sexy. Niciodată soția mea nu m-a făcut să mă simt atât de bine”

Gestul unei mame ar putea să o distrugă pe fiică. Ginerele: „Soacra mea a apărut într-o lenjerie sexy. Niciodată soția mea nu m-a făcut să mă simt atât de bine
Publicat: 12/09/2019, 11:35

Un bărbat a relatat pentru The Sun cum a ajuns să se îndrăgostească de soacra lui.

„Soacra mea a venit să locuiască cu mine și soția mea după ce s-a despărțit de concubinul ei. Ea are 49 de ani și mi s-a părut mereu atractivă. De curând am văzut-o în ipostaze intime”, și-a început povestea bărbatul.

„Soția mea are 26 de ani, iar eu am 27. Suntem căsătoriți de șapte ani și avem împreună un fiu în vârstă de patru ani.

Anul trecut, eu, soția și copilul trebuia să mergem un într-un weekend la un parc acvatic. În ultimul minut m-au sunat de la serviciu că trebuie să merg acolo, așa că soția mea a plecat cu fiul nostru pentru două zile, iar eu am rămas acasă cu soacra mea.

Am ajuns devreme acasă sâmbătă și am auzit zgomote din dormitorul soacrei. Avea ușa deschisă așa că am văzut-o făcând sex cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Nu m-au observat așa că i-am privit preț de câteva minute.

De atunci am avut o fantezie cu ea. Și de fiecare dată când am avut ocazia am tras cu ochiul când era în ipostaze indecente: la duș, sau în dormitor. Acum trei luni soția mea a mers cu băiatul nostru în vizită la fratele ei. Nu m-am dus cu ei, așa că am stat cu soacra mea acasă în weekend.

Am băut ceva împreună cu soacra mea vineri seară, m-am îmbătat și am început să flirtez cu ea. I-am mărturisit că am văzut-o făcând sex cu un bărbat mai tânăr. Atunci mi s-a părut stânjenită și a plecat în camera ei. După 10 minute a coborât pe scări într-o lenjerie sexy. S-a apropiat de mine și a început să mă sărute. Am făcut sex. A fost cea mai bună experiență sexuală din viața mea. Apoi am stabilit că ceea ce am făcut este greșit. Dar acum sunt năucit. Îmi iubesc soția dar nu am simțit niciodată alături de ea, ceea ce am simțit cu mama ei”, a povestit bărbatul oentru The Sun.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase