Grupul Bilderberg, care „conduce lumea”, se reunește AZI în Elveția. Vezi ce acuzații i-au fost aduse uneia dintre cele mai exclusiviste și controversate organizații secrete din lume

Redactor:
Aura Stan
Grupul Bilderberg, care „conduce lumea”, se reunește AZI în Elveția. Vezi ce acuzații i-au fost aduse uneia dintre cele mai exclusiviste și controversate organizații secrete din lume
Membrii uneia dintre cele mai exclusiviste organizații ale lumii se vor reuni joi, 9 iunie, la Hotelul Suvretta House din St. Moritz. În cele patru zile de discuții, Grupul Bilderberg va discuta despre viitorul omenirii, scrie BBC.

Membrii uneia dintre cele maiexclusiviste organizații ale lumii se vor reunijoi, 9 iunie, la Hotelul Suvretta House din St. Moritz. În celepatru zile de discuții, Grupul Bilderberg va discuta despreviitorul omenirii, scrie BBC.

La întrunirea din stațiuneaelvețiană vor participa în jur de 150 de lideri politici și oamenide afaceri. La reuniunile din anii precedenți, desfășurate defiecare dată într-o locație de lux, au fost prezenți și „veteranii”organizației: Bill Clinton, Prințul Charles, Peter Mandelson,fostul comisar european pentru comerț și actualul ministru britanical Economiei, precum și zeci de președinți și de directori generaliai celor mai mari companii din lume. „Oamenii obișnuiți pot numaisă ghicească ceea ce se întâmplă în cadrul întrunirilor secrete aleGrupul Bilderberg, care reunește elita lumii financiare șipolitice”, scrie publicația citată.

Grupul Bilderberg este una dintrețintele preferate ale persoanelor sau organizațiilor care cred înteorii conspiraționiste, alături de Masonerie și de alte societățisau organizații „discrete”, cum se autointitulează.

CITEȘTEȘI: Reportaj din interioruluneia dintre cele mai EXCLUSIVISTE organizații din ROMÂNIA. Cineface parte din CLUBUL ROTARY: ” Nu suntemMASONI”

Grupul condus de Henry Kissinger(fost Secretar de Stat al Administrației Americane în mandatulpreședinților Richard Nixon și Gerald Ford) și Viscount Davignon,vicepreședintele Comisiei Europene între anii1977 și 1984) aredrept scop promovarea ideilor emise de elitele occidentale. Cutoate acestea, adepții teoriei conspirației au acuzat Bilderberg-ulde aproape orice. Membrii organizației au fost acuzați că ar fifost în spatele crizelor financiare și că ar fi planificat ucidereaa 80% din populația lumii. Opozanții chiar au reușit odată săîntrerupă una dintre reuniunile anuale, desfășurate departe deochii presei, „cu ușile închise”.

„Știm că sunteți nemiloși. Știm căvoi reprezentați răul. Vă respectăm puterea voastră întunecată”,le-au transmis oponenții, în frunte cu moderatorul radio dinAmerica, Alex Jones. Pe de altă parte, au existat destule persoanepublice care au încercat să apere imaginea organizației.

„Este într-adevăr un clubexclusivist pentru cei bogați și puternici care se întâlnescocazional”, a spus David Aaronovitch, editorialistul publicației”Times”.

Denis Healey, cofondator algrupului, a declarat unui jurnalist care se documenta pentruscrierea unei cărți pe această temă că „Bilderberg-ul este cel maiutil grup internațional la care am participat”. În cadrulinterviului, bărbatul a încercat să motiveze reținereaBilderberg-ului față de mass-media. „Confidențialitatea a permisoamenilor să vorbească cinstit, fără teama de repercusiuni”, a spusel.

Numele participanților laconferințele organizate în cadrul grupului nu sunt de obiceidezvăluite în avans, întâlnirile nu sunt accesibile publicului largși reprezentanților mass-media și niciodată nu sunt date comunicatede presă.

Prima conferință a a grupului s-adesfășurat acum 57 de ani, în cadrul Hotelului Bilderberg dinOosterbeek, în apropierea localității olandeze Arhnem. Reuniunea afost inițiată de câteva figuri politice importante, printre care șiJoseph Retinger, Prințul Bernhard al Olandei, David Rockefeller șiDenis Healey. Scopul întâlnirii din 1954 a fost să susținărelațiile dintre Statele Unite ale Americii și țările europene, înideea de a preveni un alt război mondial.

Citește și..
Transfer URIAŞ la FCSB. Becali dă o nouă lovitură memorabilă în Liga I. Budescu, revenire...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
FOTO, Oana Zăvoranu, la 16 ani! Cum putea să arate vedeta TV când era doar...
Bărbatul celebru care A DIVORȚAT pentru Anamaria Prodan. Vedeta a recunoscut tot: „Da, i-am despărţit!”...
Walter și Raluca Zenga, surpriză de proporții pentru fani! Veste de ultimă oră despre mariajul...
S-a aflat tot adevărul. De ce președintele României, Klaus Iohannis și Carmen nu au copii
Horoscop INEDIT. Care e cea mai favorizată zodie
S-a decis: Restaurantele, teatrele, sălile de jocuri din Capitală se închid la interior. Lista completă...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
VIDEO. Bulibaşa romilor din Vrancea, ucis de o roată desprinsă de la un camion. Momentul...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
Erau nedespărțiți, însă acum e de negăsit! Ce s-a ales de James, fratele Angelinei Jolie,...
Pe o câmpie, în mijlocul pustietății, au apărut MII de borcane URIAȘE de piatră. Când...
Artistul din România care a cântat pentru șapte președinți americani. 'Prima oară am fost cu...
Diana Șoșoacă, umilită de Adrian Năstase. Șoc total la Antena 3
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
Bilanț coronavirus 7 martie 2021
Adele a slăbit mai mult. E de nerecunoscut. Cum arată acum cântăreața
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Revoluţie la WhatsApp! Se introduce funcţia pe care milioane de utilizatori o aşteptau
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Inchide