• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Hoțul din Brazilia care și-a falsificat buletinul și a pus poza lui Jack Nicholson

Avea o declarație de venituri de 1 MILION de DOLARI...

Prima regulă pe care ar trebui să o respecte aproape orice infractor este să folosească fotografii cu persoane greu de recunoscut, scrie Daily Mail.

Un hoț din Recife, Brazilia, a ignorat această normă de precauție și a falsificat o carte de identitate folosindu-se de fotografia celebrului actor Jack Nicholson. Ricardo Sergio Freire de Barros, de 41 de ani, a fost arestat după ce a încercat să folosească documentul fals pentru a deschide un cont bancar.

„Nu există nicio asemănare fizică între suspect și actor”, au declarat oamenii legii.

Barros a făcut uz de o fotografie de prim-plan a actorului, care a apărut în anul 2003 în publicația Entertainment Weekly. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns că a recurs la această metodă neinspirată, infractorul s-a gândit să atribuie imaginii actorului din documentul fals numele fotablistului João Pedro dos Santos.

Jack Nicholson

În momentul în care a fost reținut, Barros mai avea la el alte cinci carți de identitate false, dintre care doar una avea fotografia actorului de 74 de ani. Asupra hoțului au mai fost găsite 36 de carnete de cec, patru cărți de credit și alte acte falsificate, inclusiv o declarație de venituri pe care era înscrisă suma de peste un milion de dolari.

Polițiștii erau pe urma lui Barros încă de acum trei luni, dar a fost arestat abia marțea aceasta, la ieșirea de la bancă.

A fost acuzat pentru fals în documente și uz de fals în acte. Suspectul a fost dus la secția de poliție, unde a respins toate acuzațiile care i se aduc.

După ce a fost prins Barros a fost dus și la un spital din apropierea pentru un examen psihiatric.

Inchide