Imagini de la reuniunea misteriosului grup care „conduce” lumea. Miliardarii planetei s-au reunit în Elveția

Redactor:
Aura Stan
The Guardian publică o galerie foto inedită de la reuniunea Bilderberg, una dintre cele mai exclusiviste organizații ale lumii, din care fac parte importanți lideri politici și oameni de afaceri

The Guardian publică o galerie foto inedită dela reuniunea Bilderberg, una dintre cele mai exclusivisteorganizații ale lumii, din care fac parte importanți lideripolitici și oameni de afaceri. Publicația engleză o catalogheazădrept „cel mai important și cel mai puțin mediatizat summitinternațional”. Membrii Bilderberg s-au reunit timp de patru zile,între 9 – 15 iunie, la Hotelul Suvretta House din St. Moritz. Laîntrunirea cu ușile închise din stațiunea elvețiană, au participatîn jur de 120 de lideri politici și oameni de afaceri. Listainvitaților nu a fost cunoscută în totalitate, dar în Elveția aufost așteptați, printre alții, premierul britanic David Cameron,trezorierul englez George Osbourne, dar și prințul Charles, BillClinton, precum și directorii unor companii importante din întreagalume. „Oamenii obișnuiți pot numai să ghicească ceea ce se întâmplăîn cadrul întrunirilor secrete ale Grupului Bilderberg, carereunește elita lumii financiare și politice”, scria zilele trecuteBBC. Fotoreporterii britanici au reușit să surprindă câtevacadre.

Grupul Bilderberg – ceamai exclusivistă și controversată organizație secretă dinlume

Josef Ackermann, director (CEO) al Deutsche Bank, la volanulautovehiculului său de lux. Potrivit unor zvonuri preluate demass-media, bancherul elvețian este pe cale de a prelua conducereagrupului Bilderberg

Comisarul european Neelie Kroes (dreapta) le face o pozăpreședintelui Google, Eric Schmidt, și CEO-ului Telecom Italia,Franco Bernab.

CEO-ul Google, Eric Schmidt, face o pauză și se relaxează înmijlocul naturii.

Rolf Soiron, șeful Holcim Ltd., al doilea mare producător deciment și agregate din lume.

Bancherul miliardar suedez Jacob Wallenberg se plimbă prinîmprejurimile stațiunii elvețiene St. Moritz.

Lordul Peter Mandelson, fostul comisar europeanpentru comerț și actualul ministru britanic al Economiei, împreunăcu o suită alcătuită dintr-un polițist, un medic care are asupra saun echipament de prim-ajutor și un agent secret care-imonitorizează demnitarului orice mișcare.

Un polițist ținând tortul aniversar al lui David Rockefeller(96 de ani), unul dintre fondatorii Grupului Bilderberg.

Politicianul elvețian Rolf Swcheiger, în timpulunei pauze de țigară

Un delegat Bilderberg salută jurnaliștii și activiștiigrupului care nu au avut acces la întrunirile din incinta HoteluluiSuvretta House.

Două protestatare care militează împotrivaglobalizării. Una ține un steag, iar cealaltă e venităîmpreună cu bebelușul ei

Un fotograf renunță pentru o clipă să-i vâneze pe membriiBilderberg și pozează o floare

Un bărbat venit să observe de pe margine activitateamembrilor Bilderberg. Pare a avea multenedumeriri

André Kudelski, directorul Nestlé și CEO al grupuluiKudelski, verifică orarul de zbor

Jorma Ollila, președintele Royal DutchShell (al doilea din stânga),împreună cu câțiva colegi de-ai săi.

Un activist Bilderberg se formează încă din fașă. Înimagine, un bebeluș care doarme în cărucior. Pe post deplăpumioară, acesta este acoperit cu un tricou inscripționat cu „Ammers la întrunirea Bilderberg 2011, dar tot ce am primit a fostaceastă nouă ordine mondială jalnică”.

Un microbuz cu număr de înmatriculare britanic, în stațiuneaelvețiană

Câțiva membri Bilderberg, încadrați de agenți de securitate.Ei se pregătesc să plece din Elveția cu elicopterul.

Un bărbat mascat protestează în mod inedit. Deghizat precumpersonajul thrillerului „V de la Vendetta”, acesta ține o pancardăpe care e scris: „Nimeni nu respectă întâlnirileBilderberg”

Prima întâlnire Bilderberg a avut loc în 1954, când liderii dinSUA și Europa s-au întâlnit pentru a combate sentimentulantiamerican de pe bătrânul continent, apărut după cel de-al DoileaRăzboi Mondial. De fapt, rețeaua își trage numele de la hotelul dinOosterbeek (Olanda), unde a avut loc întâlnirea din 1954. Discrețiacare a înconjurat dintotdeauna conferințele nu a făcut decât săîntrețină teoriile conspirației referitoare la grupulBilderberg.

Tags:
Inchide