• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Imagini spion cu noul model Volkswagen Golf 7. GALERIE FOTO

VEZI AICI GALERIA FOTO...

De curând au fost făcute publice primele imagini cu noul model Volkswagen Golf 7, mai ușor, mai sigur și mai simplu de condus ca niciodată. Fotografiile spion au fost realizate de Autoexpress, deși lansarea oficială a modelului va avea loc abia în octombrie, în cadrul Paris Motor Show.

Deși oțelul folosit la construcția acestei mașini este mai dur, noul Golf va cântări cu 45 de kilograme mai puțin. Modelul va fi mai mare în lungime, pentru a corespunde normelor de siguranță, iar designul în ansamblul său va fi mai agresiv, cu toate că farurile frontale vor fi mai ascuțite și mai înguste.

Masa mai mică a mașinii va permite un consum mai redus de combustibil și un nivel de emisii mai scăzut. Autoturismul este dotat cu motoare de trei și patru cilindri pe benzină și pe motorină, precum și cu un propulsor de 1,4 litri TFSI cu patru pistoane.

Atunci când va fi lansat pe piață, cumpărătorii vor putea opta pentru un model cu trei sau cu cinci uși. Dotările de bord includ o serie de echipamente electronice. Șoferii pot opta pentru cutia cu șase viteze care se activează manual sau pentru cea automată, cu șapte viteze.

În prezent se estimează că modelul va putea fi achiziționat abia la începutul lui 2013, pentru un preț care pornește de la 18.600 de euro.

Inchide