„Îmi iubesc prietenul, dar am făcut sex cu tatăl lui”. O tânără își povestește experiența cu bărbatul mai experimentat

„Îmi iubesc prietenul, dar am făcut sex cu tatăl lui. O tânără își povestește experiența cu bărbatul mai experimentat
Publicat: 14/05/2019, 10:58

Tânăra a povestit pentru The Sun că îl iubește pe prietenul ei, dar a făcut sex cu tatăl lui.

„Eu am 20 de ani, iar iubitul meu are 21″, își începe povestea tânăra. „Acum câteva luni eram la el acasă și am decis să facem sex în dormitor. Eram în mijlocul celei mai bune părți când tatăl lui a intrat peste noi brusc. A fost cel mai penibil moment din viața noastră. Am încercat să mă acopăr rapid cu pătura, dar am observat cum mă privea. Tatăl iubitului meu a distrus complet momentul nostru intim.

Iubitul meu a plecat la serviciu o oră mai târziu dar eu am rămas să fac un duș. În casă era liniște și mă gândeam că tatăl lui plecase, dar când am coborât scările, mă aștepta în bucătărie. A venit spre mine, m-a luat în brațe și m-a sărutat.

Mi-a spus că nu s-a simțit niciodată mai excitat ca în momentul în care m-a văzut dezbrăcată în pat și că trupul meu este cel mai frumos pe care l-a admirat în viața lui.

El are 45 de ani și soția lui l-a părăsit pentru un alt bărbat când iubitul meu era adolescent.

Arată bine, este șarmant și sofisticat, mi-a oferit un pahar de vin și m-am relaxat.

M-a sărutat din nou și nu am rezistat. Am făcut sex cu tatăl iubitului meu.

A fost un moment plin de pasiune. Bărbatul este atât de experimentat și a știut exact ce trebuie să facă. A fost minunat. De atunci am mai făcut sex cu el de câteva ori.

Îmi iubesc prietenul dar nu pot să ignor modul în care m-a făcut să mă simt tatăl lui. Mă simt vinovată și nu știu ce va urma”, a povestit tânăra pentru The Sun.

Tags:
Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase