• Publicat:
Magazin

Incident controversat: O tânără, forțată să coboare dintr-un avion din cauza unei bluze „nepotrivite” – FOTO

Compania aeriană EasyJet a anunțat că a fost nevoită să o dea jos de la bordul unui avion pe Harriet Osborne, o tânără în vârstă de 31 de ani, din cauza bluzei provocatoare purtate de femeie.

Compania a susținut că alți pasageri s-au plâns că tânăra era îmbrăcată nepotrivit, iar aceasta a refuzat să își schimbe bluza, transmite Mirror.co.uk.

Incidentul s-a petrecut la bordul unei curse pe ruta Malaga – Stansted, pe 23 iunie. EasyJet a mai transmis că Osborne s-a comportat „destructiv”.

De cealaltă parte, femeia a susținut că i-au dat lacrimile când echipajul i-a spus că bluza ei este prea provocatoare. Deși bluza este transparentă, Osborne a declarat că purta, sub ea, benzi care îi acopereau sfârcurile. Mai mult, ea susține că s-a acoperit cu un pulover, dar nu  fost lăsată înapoi la bord.

„Echipajul a fost oribil și m-a făcut să mă simt ieftină. Acea însoțitoare de zbor s-a luat de mine de față cu toată lumea și mi-a spus că nu am voie la bord cu acel top”, a declarat ea.

Compania aeriană a mai fost implicată recent într-un incident, după ce a transportat bagajul unei femei de 88 de ani pe ruta Luton – Bordeaux, dar a lăsat-o pe femeie în aeroport. 

 

Inchide