Incident șocant la sala de forță. Un tânăr și-a agățat prosopul în cuier, a mers la baie, apoi s-a întors să se șteargă pe mâini. „Cu siguranță nu era șampon!”

Redactor:
Gandul
Mohammed Ali, un tânăr care a mers noaptea la sala de forță, a descoperit cu stupoare că un străin s-a masturbat și apoi s-a șters cu prosopul lui, chiar în vestiar.

Mohammed, în vârstă de 17 ani, a agățat prosopul în vestiarul din Pump Gym, Northampton, pentru a merge la toaletă, scrie dailystar.co.uk.

O persoană a intrat în vestiarul unde se schimbă bărbații, s-a autosatisfăcut, apoi s-a șters cu prosopul lui Mohammed.

Mohammed, furios peste măsură, nu a vorbit cu nimeni despre această experiență, dar s-a plâns conducerii sălii, care colaborează într-o anchetă cu poliția. „Substanța de pe prosop nu era șampon”, au confirmat cei de la sală.

„Am fost unul dintre cei patru oameni de la sală, în acel moment. Am mers cinci minute la WC și am lăsat prosopul agățat în cuier. Nu am auzit pe nimeni, eram prea ocupat cu telefonul. Am ieșit, m-am spălat pe mâini și am observat că prosopul meu fusese atins. Am crezut că mi-a curs șampon pe prosop, dar s-a dovedit că era altceva. Am atins și mirosit. S-a dovedit că o persoană s-a masturbat și s-a șters cu el!”, a declarat Mohammed.

Chelnerul Mohammed face sală între 10 pm și 1 am, pentru a evita aglomerația. Incidentul s-a petrecut pe 2 mai, la ora 1 dimineața.

Mohammed s-a declarat „furios” și s-a luat la harță cu prima persoană care i-a ieșit în cale în vestiar. El susține că managerul a refuzat să-i ofere filmarea de pe camerele de supraveghere, dar va oferi dovada poliției.

Mohammed a fost „dezgustat și șocat” de incident.

Inchide