„Întotdeauna fac sex cu șosetele în picioare”. Explicația tinerei ar putea ajuta multe femei să își îmbunătățească viața sexuală – FOTO

„Întotdeauna fac sex cu șosetele în picioare. Explicația tinerei ar putea ajuta multe femei să își îmbunătățească viața sexuală - FOTO
Publicat: 23/07/2019, 17:18

Un studiu din Olanda a descoperit faptul că femeile au mai mari șanse să aibă orgasm atunci când poartă șosete în picioare.

Când au testat 13 cupluri cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, au descoperit că jumătate din femeile care au putut ajunge la climax în timpul relației intime nu purtau șosete. Dar când au încercat și cu șosete în picioare, mai mult de 80% dintre femei au reușit să aibă orgasm.

Lea a mărturisit pentru Fabulous Digital că a investit în șosete speciale pentru sex, recunoscând faptul că o ajută să aibă orgasme mai intense: „Unora le strică starea, dar mie îmi garantează orgasme uimitoare”.

„Șosetele mă fac că mă simt în siguranță. Mă determină să fiu mai curajoasă și să încerc noi poziții”, a continuat tânăra.

Aceasta a povestit și cum a încercat prima dată acest lucru cu partenerul ei actual, James: „Când l-am întâlnit prima dată pe James, a fost șocat de obsesia mea cu șosetele”.

Se pare că femeia suferă de picioare reci, iar de multe ori în timpul sexului trebuia să stea cu grijă față de partener, să nu îl atingă cu ele și să îi strice starea.

De asemenea, aceasta a menționată că datorită șosetelor poate încerca poziții sexuale noi fără a sta cu grija faptului că ar putea aluneca.

Foto: Captură The Sun