Iri cere CNA să apere „onoarea pătată” a familiei Columbeanu

Iri cere CNA să apere „onoarea pătată a familiei Columbeanu
Publicat: 23/04/2012, 19:18
Actualizat: 24/04/2012, 08:10

Consiliul Național al Audiovizualului a analizat, în ședința demarți, emisiunea „Acces Direct” moderată de Mădălin Ionescu șidifuzată pe 25 februarie. La ședință a participat și IrinelColumbeanu, care reclamase emisiunea la CNA. Potrivit Consiliului,în emisiune au fost prezentate două fotografii blurate, în careapărea o tânără cu părul lung, dezbrăcată. Pe ecran au fostprezentate, concomitent, fotografii ale Monicăi Columbeanu, iar lamijloc tânăra din fotografiile „delicate”, pentru a se observaasemănările dintre protagoniste.

Invitat a fost Florian Bichir, care a definit-o pe Monica drept”un personaj cu un râs care denotă destul de puțini neuroni,răspunsuri absolut stupide”, „o parvenită care, orice ar face, totacolo mi-e”. Același Bichir a mai spus despre soția lui Irinel că”râde ca imbecila”, afirmație la care moderatorul a intervenit: „Nufolosi asemenea termeni. Te rog foarte mult”.

În emisiune a fost prezentat și un material filmat, catalogatdrept „o farsă” făcută Monicăi Columbeanu. Un reporter i-acomunicat acesteia faptul că, la Judecătoria Buftea, a fostînregistrată o cerere de divorț. Potrivit CNA, în ediția „AccesDirect” din 26 februarie s-a reluat subiectul, precizându-se că nuse verifică informația despre divorțul soților Columbeanu și căfemeia din fotografiile prezentate în ediția precedentă nu esteMonica.

Irinel Columbeanu a sesizat CNA în legătură cu ediția din 25februarie: „Pe parcursul emisiunii au fost difuzate materiale cuconotație sexuală, i-au fost aduse injurii („imbecilă”), i s-aprezentat un așa-zis dosar de divorț care nu există,prejudiciindu-se astfel grav și imaginea mea și a familiei mele(…) Constat că această OTV-izare a televiziunilor (…) riscă săducă la aberații (…) Constat că, dacă vrea presa, trebuie sădivorțez”, a conchis, supărat, Irinel.

Membrii CNA au fost în general de acord cu acuzațiile aduse deColumbeanu Antenei 1. Totuși, o parte dintre ei i-au atras atențiacă familia lui a declanșat fenomenul: „Asistăm și la un fenomen debumerang. Sunt oameni care au fost actori în joc și acum serăsfrânge asupra lor. Sigur că aveți dreptate pe fond, dardumneavoastră ați fost actorii unui joc de tipul ăsta, cu ooarecare voluptate, și acuma asistați din păcate la voluptateaaltora de a vă terfeli viața”, a punctat Dan Grigore.

În urma votului, CNA a decis să amendeze cu 30.000 de lei Antena1, sancțiune aplicată în baza art. 32, 36 și 42 din Codul dereglementare a conținutului audiovizual.

Pe cât de jignit s-a arătat Irinel în sesizarea trimisă CNA, peatât de relaxată și zâmbitoare a fost Monica, ieri seară, laaceeași emisiune „Acces Direct”. „Victima” atacului de la sfârșitde februarie și-a început dialogul cu amfitrionul declarândîngăduitoare: „M-ați prezentat într-o lumină greșită. Ați greșit unpic”.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ion Țiriac are o avere de peste un miliard de euro, dar cheltuie pe mâncare...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Trecerea de la cutie manuală la cutie automată. Avantaje și dezavantaje
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
Liviu Vârciu a ajuns de URGENȚĂ la SPITAL
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie timp de 14 zile. Măsura ȘOC anunțată de Alexandru Rafila
Șoc în România! Decizia luată de KLAUS IOHANNIS! Este absolut revoltător. Președintele a semnat
Raed Arafat, anunț sumbru pentru români. Nimic nu îi mai poate sta în cale. În...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...