Iuliana Tudor, mesaj emoționant pentru Nicolae Botgros: „Dacă LĂUTARUL tace, o să tacă și sufletele oamenilor”

Iuliana Tudor, mesaj emoționant pentru Nicolae Botgros: „Dacă LĂUTARUL tace, o să tacă și sufletele oamenilor”
Iuliana Tudor și maestrul Nicolae Botgros / Foto Facebook - Iuliana Tudor
Publicat: 03/11/2020, 14:31

Vedeta TVR Iuliana Tudor a scris marți un mesaj emoționant pentru artistul Nicolae Botgros, internat în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul se află în spital la Chișinău, la secția ATI.

„Maestre, de 2 săptămâni vă vorbesc cu sufletul. Și știu că mă auziți…”hai, maestre, luptați! Luptați cu forța aceea extraordinară cu care ardeți în scenă…cu toata energia care vă face unic și care vă înalță acolo unde puțini au șansa de a ajunge…de a înțelege! Luptati pentru viață așa cum ati luptat mereu pentru artă! Cu toata fibra ființei! Hai, maestre, că v- așteaptă românii! Dacă LĂUTARUL tace, o sa tacă și sufletele oamenilor.

„Când LAUTARUL tace, Bucuria din oameni tace…”

Iar Lumea se va mai auzi doar zumzăind trist ca o mașină programată de altii. Când LAUTARUL tace, Bucuria din oameni tace… Când LAUTARUL tace muzica se închide în sertare cu lacatele morții..căci muzica înseamnă Viață. Iar în sangele dvs curge Numai Muzică…deci Numai Viață!Când LĂUTARUL tace Dumnezeu pare că tace și El…căci prin muzică ne vorbește de cand Lumea… Când LAUTARUL tace nu ne mai adună nimic împreună…suntem singuri! Cu măști și pe suflet”, a scris marți pe Facebook Iuliana Tudor.

Vedeta TVR continuă apoi mesajul emoționant!

„Maestre, la luptă”

„Asa că…Maestre, hai, la luptă asa cum vă știu…așa cum stiu sigur ca scrieti deja o partitură pentru un viitor al Omului Bun care trece prin Tot cu Credință, Nădejde si Dragoste! E Muzica Inimii „LĂUTARULUI” MEU! Pe care-l astept înapoi!

….fredonez acum tema din suita noastra instrumentală..o știți… aceea care ne-a smuls lacrimi si emotii de atatea ori…hai, Maestre..Luptă!

Cu drag, a dumneavoastră, Iuliana”, a mai scris Iuliana Tudor.

În vârstă de 67 de ani, Nicolae Botgros a fost spitalizat în urmă cu o săptămână la Terapie Intensivă, după ce a suferit o formă gravă de Covid-19.