Jennifer Lopez va juca într-un film inspirat dintr-un joc video

Redactor:
Florin Badescu
Jennifer Lopez va juca într-un film inspirat dintr-un joc video
Cântăreața și actrița americană Jennifer Lopez va interpreta unul dintre rolurile principale într-un film inspirat din jocul video "Where In The World Is Carmen Sandiego?", ce a fost deja adaptat într-un serial animat de televiziune, informează contactmusic.com.

Cântăreața și actrița americană Jennifer Lopez va interpreta unul dintre rolurile principale într-un film inspirat din jocul video „Where In The World Is Carmen Sandiego?”, ce a fost deja adaptat într-un serial animat de televiziune, informează contactmusic.com.

Artista americană, care va fi și producătoarea filmului, va interpreta rolul Carmen Sandiego, o angajată a unei agenții de detectivi care devine cea mai mare hoață din lume. Ea va fi urmărită de fostul ei partener de serviciu care va încerca să descopere dacă Sandiego este cu adevărat o eroină sau o persoană malefică.

Filmul va fi produs de Underground Film și Nuyorican Production, compania de producție cinematografică înființată de Jennifer Lopez.

Artista, care nu a jucat timp de trei ani în filme înainte de a apărea în 2010 în comedia romantică „The Back-Up Plan”, a participat recent la filmările pentru lungmetrajul „Parker”, în care joacă alături de Jason Statham și în care interpretează un rol negativ.

Actriță, artistă, cântăreață, producător de film, TV și muzică, designer de modă, antreprenor și filantroapă, Jennifer Lopez este una dintre cele mai puternice celebrități din showbiz. Ea a vândut peste 55 de milioane de albume în toată lumea și a avut rolul principal în diferite filme care au ajuns pe primul loc în box office, printre care „Soacra mea e o scorpie/ Monster-In-Law” și „The Wedding Planner”. În 2001, „Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner” a fost filmul cu cele mai mari încasări, în timp ce albumul ei „J.Lo” a ocupat prima poziție în Billboard Top 200. Astfel, Lopez a ajuns să fie prima femeie din istorie care a ocupat prima poziție atât în topurile muzicale, cât și în cele de film, în aceeași săptămână.

În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album și de includerea ei în juriul popularei emisiuni „American Idol”. Noul ei single, piesa dance-pop „On The Floor”, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe țări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziție în Top 10 Billboard după „All I Have” din 2003.

Inchide