Keanu Reeves își lansează propria companie

Redactor:
Florin Badescu
Keanu Reeves își lansează propria companie
Actorul Keanu Reeves, protagonistul filmului "Speed: Cursa infernală", pasionat de viteză, a anunțat că își va lansa propria companie care va produce motociclete, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian, un mare admirator al motocicletelor de foarte mulți ani, s-a asociat cu inginerul Gard Hollinger pentru a înființa Arch Motorcycle Company.

Cei doi au început să preia săptămâna trecută primele comenzi pentru primul lor model de motocicletă.

Acesta se va numi Krgt-1, va fi produs la Los Angeles și va costa 78.000 de dolari.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF „Matrix”. Alte roluri importante au fost cele din filmele „Dragoste și moarte în Idaho” (1991), alături de River Phoenix, „Pact cu diavolul” (1997), alături de Al Pacino, precum și „Speed – Cursa infernală” (1994) și „Constantin” (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Printre alte roluri ale starului american se numără cele din filmul SF „Ziua în care Pământul se opri”, drama „Viețile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, regizată de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright, și „Henry’s Crime”, alături de Vera Farmiga și James Caan.

Keanu Reeves a debutat ca regizor în 2013, cu un lungmetraj despre artele marțiale contemporane, destinat atât publicului occidental, cât și celui din China. Filmul se intitulează „Ucigaș cu suflet pur/ Man of Tai Chi” și a fost realizat pe baza vieții cascadorului Tiger Chen, cu care starul hollywoodian s-a împrietenit în timpul filmărilor pentru cele trei pelicule din seria „The Matrix”.

×
Inchide