La ce riscuri te expui dacă folosești gene false

Redactor:
Badescu Ion Florin
Femeile s-au obișnuit să își curbeze genele, să le vopsească și să le acopere cu straturi de tuș

Genele false, o tendință care a înregistrat o evoluție explozivă în moda din ultimii ani, reprezintă un veritabil pericol pentru genele naturale, deoarece cauzează avarierea structurii firelor de păr naturale și, în unele cazuri, distrugerea iremediabilă a acestora, informează dailymail.co.uk.

Femeile s-au obișnuit să își curbeze genele, să le vopsească și să le acopere cu straturi de tuș, în încercarea lor de a obține un look perfect.

În plus, doamnele și domnișoarele apelează tot mai mult la aplicarea pe genele lor naturale a unui strat de lipici, pentru a-și fixa genele false.

Experții britanici au reacționat față de această tendință din moda feminină și au ținut să le avertizeze pe femei în legătură cu riscurile și pericolele la care se expun dacă apelează la astfel de procedee.

Medicul Bessam Farjo, un reputat chirurg specializat în medicina reparatorie, afirmă că a tratat deja foarte multe paciente care prezentau adevărate goluri la nivelul genelor lor naturale, din cauza folosirii excesive a genelor sintetice.

„Am văzut persoane care le-au folosit excesiv, tot timpul și pe perioade îndelungate, și ele și-au pierdut toate genele sau o parte a lor, fiind astfel obligate să poarte gene false. Unele dintre ele m-au întrebat dacă problema poate fi remediată pe cale chirurgicală”, a declarat Bessam Farjo.

„Nu toți oamenii sunt la fel, dar aceste gene false au potențialul de a cauza distrugeri permanente dacă sunt purtate tot timpul sau dacă nu sunt înlăturate în mod corect, iar în cele din urmă oamenii au de suferit. Lipiciul folosit poate să creeze iritații și o anumită tensiune, iar genele false pot să tragă după ele genele naturale atunci când sunt înlăturate”, a adăugat același specialist britanic.

Potrivit expertului, genele false sunt mai periculoase pentru femeile mature și în vârstă, în comparație cu femeile tinere: „Poate fi o adevărată problemă dacă sunteți matură sau în vârstă, întrucât genele cresc în mod diferit pe măsură ce înaintezi în vârstă. Există o explicație genetică pentru faptul că unele persoane au gene mai frumoase și mai bune, iar altele mai fragile”.

„De cele mai multe ori, dacă vă distrugeți părul sau genele naturale, organismul se va reface. Dacă încetați să mai folosiți acele produse dăunătoare, genele naturale își revin și cresc la loc. Dar, dacă distrugerea este permanentă și s-a creat un spațiu liber între gene, este posibil să se implanteze fire de păr pe cale chirurgicală. Pot fi implantate fire de păr din alte zone ale corpului, precum partea din spate a capului sau din spatele urechilor. Firele de păr sunt transplantate unul câte unul, cu foarte mare atenție, în pleoapă”, a precizat același expert.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide