La Mecca va fi deschis un sex shop specializat în comercializarea de „jucării erotice pentru musulmani”

Un sex shop "care respectă legea Sharia" va fi deschis la Mecca și va comercializa jucării sexuale pentru musulmani. El Asira, o companie din Amsterdam, va inaugura magazinul în cetatea sfântă a Islamului din Arabia Saudită, vizitată anual de milioane de credincioși, în timpul pelerinajului "haji".

Fondatorul controversatului sex shop „halal”, Abdelaziz Aouragh, și-a anunțat intenția anul trecut și acum a pus-o în aplicare, scrie independent.co.uk.

Clericii musulmani și saudiți au fost consultați în această direcție și au stabilit că sex shop-ul respectă legea și obiceiurile musulmane. „Produsele noastre nu au nicio legătură cu păpușile gonflabile sau vibratoarele”, a declarat Aouragh. „Nu ne adresăm actului sexual în sine, ci lucrurilor care îl înconjoară. Produsele noastre intensifică nivelul de senzualitate”.

Libertățile femeilor sunt foarte restricționate în Arabia Saudită și codul islamic privind comportamentul și hainele este strict. El Asira precizează că dorește să determine „o mai mare admirație și dragoste pentru femei”, prin îmbunătățirea relațiilor între soți. Potrivit site-ului companiei erotice, toate produsele „sunt compatibile cu legea Sharia” și pot oferi „un sens mai profund sexualității, senzualității și chiar spiritualității”.

Toate produsele vândute online și în magazinul fizic se încadrează în categoria „halal”, însemnând că sunt permise de legea islamică. „Toate produsele mențin integritatea, umanitatea pură și moștenirea etnică a Shariei”, explică site-ul. Compania a fost lansată în 2010 în Olanda și este specializată în vânzarea de uleiuri aromatice. Aceasta este susținută de compania germană de produse pentru adulți Beate Uhse. 

Inchide