Leacul anticancer al Monicăi Tatoiu, pe bază de lăptișor de matcă, scandalizează lumea medicală: la ce e bun tratamentul

Redactor:
Mădălina Chițu
Leacul anticancer al Monicăi Tatoiu, pe bază de lăptișor de matcă, scandalizează lumea medicală: la ce e bun tratamentul
Monica Tatoiu spune că s-a vindecat de o boală ce omoară o femeie la fiecare 14 minute, respectiv cancer la sân. Ea susține că a reușit să scape de maladie cu ajutorul unei rețete simple naturiste, ce i-a fost recomandată de un preot.

Monica Tatoiu spune că s-a vindecat de o boală ce omoară ofemeie la fiecare 14 minute, respectiv cancer la sân. Ea susține căa reușit să scape de maladie cu ajutorul unei rețete simplenaturiste, ce i-a fost recomandată de un preot.

Miracoloasa rețetă naturistă constă în 4 grame de lăptișor dematcă, un kilogram și jumătate de miere de salcâm, 300 de grame depolen măcinat natural, 200 de mililitri de ser fiziologic și 150 degrame de tinctură de propolis. Toate ingredientele se amestecă șise lasă la frigider. Pentru rezultate benefice se recomandă olingură din amestecul rezultat dimineața și una seara pe stomaculgol sau cu ceai.

„Rețeta asta la mine a avut succes”, declară pentru gândulMonica Tatoiu. Potrivit acesteia, ingredientele au rolul de astimula regenerarea organismul afectat de boală. Ele redau corpuluicapacitatea de a lupta singur. Ea spune că își face controlulmedical de două ori pe an, dar nu în România, ci în Statele Uniteale Americii.

Benefic împotriva bolilor de inimă șihepatice

Medicul Cristina Mateescu, cercetător științiific, membru alComisiei de Apiterapie APIMONDIA și director al departamentului deapiterapie al Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentruApicultură, a declarat pentru gândul că rețeta folosită de MonicaTatoiu poate fi utilizată DOAR CA tratament adjuvant în vindecareacancerului la sân. „Atunci când suferi de o astfel de boală nu serecomandă întreruperea tratamentului medicamentos. Ingredienteledin rețetă au rolul de a stimula sistemul imunitar.

După tratamentele de chimioterapie și radioterapie, pacientulacuză oboseală cronică. Tratamentul naturist folosit de MonicaTatoiu are capacitatea de a-i reda pacientului pofta de viață,energia de care are nevoie, de a diminua senzația de obosealacronică”, precizează dr. Mateescu.

Amestecul ce are la bază lăptișor de matcă și miere de salcâmpoate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul aparițieidiferitelor boli degenerative, printre care cancerul, bolilecardiovasculare, hepatice și renale, adaugă directorulinstitutului. „Organismul începe să se regenereze. Primele semnevizibile apar după primele două – trei săptămâni de la începereatratamentului. O astfel de terapie naturală trebuie făcută numai larecomandarea unui specialist pentru ca lucrurile să decurgă bine”,spune medicul Mateescu.

Medicii spun că aceste metode nu sunt clardovedite

Medicul oncolog Florin Băcanu, de la Spitalul „Sfânta Maria” dinCapitală, spune pentru gândul că nu crede în astfel de tratamente.”Tot ce se face în medicină se face pe dovezi. Or, astfel detratamente nu au la bază dovezi. Înainte ca un medicament să iasăpe piață este supus multor teste, care pot dura ani de cercetare”,spune medicul. Din experiență, specialistul a observat că, dinpăcate, există paciente care, în fazele incipiente ale bolii, cândpot fi salvate, încearcă tot felul de tratamente naturiste. Dinpăcate, ele se reîntorc la medic în faza terminală a afecțiunii,respectiv metastază, susține dr. Băcanu. „O altă problemă este căfiecare organismul reacționează diferit. Știința evoluează pe zi cetrece, iar o singură boală, respectiv cancerul la sân, se poatemanifesta diferit de la caz la caz”, conchide dr. Băcanu.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide