Leul „Leo”, mascota MGM, a căpătat o nouă față, în format digital și cu elemente de animație 3D

Leul „Leo”, mascota MGM, a căpătat o nouă față, în format digital și cu elemente de animație 3D
Celebrul logo al canalului tv de filme MGM Channel, leul "Leo", a căpătat o nouă imagine, în format digital și cu elemente de animație 3D. Elementele grafice ale postului pot fi vizualizate la nivel internațional, inclusiv în România, de la 1 mai, odată cu lansarea noii imagini a canalului.

Celebrul logo al canalului tv de filme MGM Channel, leul „Leo”,a căpătat o nouă imagine, în format digital și cu elemente deanimație 3D. Elementele grafice ale postului pot fi vizualizate lanivel internațional, inclusiv în România, de la 1 mai, odată culansarea noii imagini a canalului.

Potrivit unui comunicat al MGM Channel, citat de Mediafax, canalul tvare, de la 1 mai, o nouă imagine, noul design al canalului fiind”mai proaspăt și modern, dar în același timp clasic, elegant șialiniat valorilor puternice hollywoodiene”.

„Farmecul hollywoodian este reflectat prin fiecare elementgrafic al design-ului care apare pe ecran, în special prinluminozitatea dată de reflectoarele de pe platoul de filmare,strălucirea showbiz-ului și a scenelor din film. Plecând de laacestea, fiecare eveniment din program este special conceput șireprezentat printr-o scenă caracteristică: o actriță face cu mânafotografilor, un actor fuge de o sirenă de poliție, un cupludansează pe platou”, se arată în comunicat.

Pe lângă noul design, canalul MGM Channel introduce un nousistem informativ pe ecran, pentru a îmbunătăți experiența oferitătelespectatorilor în fața televizoarelor. Astfel, după fiecarepauză, pe ecran vor fi anunțate următoarele două filme, oferindastfel telespectatorului mai multă informație în timpul zilei.

Schimbarea de imagine și grafică se va reflecta și în conținutulcanalului. Astfel, din vara lui 2010, MGM Channel va difuza filmenoi, documentare, actori și programe noi. În plus, MGM Channel vadifuza începând din acest an și programe cu noi chipuri – tineredin serialele și filmele recente, pentru a atrage audiențatânără.

De asemenea, website-ul dedicat MGM Channel a fost adaptatnoului design. Înfățișarea și structura acestuia vor fi schimbate,iar website-ul va fi complet relansat.

„Odată cu aceste schimbări de design și cu noua imagine acanalului MGM Channel suntem încrezători că vom reuși să extindeminteresul demografic și să atragem o audiență mai tânără, pe lângăpublicul nostru țintă principal (39-49 ani), căruia ne vom adresaîn continuare. Astfel, filmele clasice vor deveni mai atractive șimai accesibile unei audiențe mai vaste”, declară Philip Mordecai,MGM Channel General Manager.
MGM Channel – unul dintre cele mai cunoscute canale de film – s-alansat în România în octombrie 2006 și este în totalitate subtitratîn limba română. Având ca simbol de brand maiestuosul leu – cel maiputernic brand din industria de film, cu un conținut constând înfilme din arhiva MGM, acest post TV de filme difuzează producții detoate genurile: de la comedie, filme romantice, dramă la acțiune șiaventură.

Revoluţie la FCSB. Becali şi-a ieşit din minţi şi a anunţat numele antrenorului care renaşte...
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
FOTO. Andreea Raicu a pozat goală, la 43 de ani. Imaginea care a pus pe...
Pepe e ISTORIE! Raluca Pastramă a făcut totul public! El este acum cel mai important...
Cristi Borcea o tratează pe Valentina Pelinel ca pe o regină! Ce gest a făcut...
Se DAU BANI pentru românii care au centrală în locuinţă! Sumele sunt destul de mari
Autorităţile din Ucraina au confiscat 1.500 de sticle de băuturi spirtoase fabricate din mere de...
BANCUL ZILEI – Arabul, găurile și cele 17 neveste
Țara care a interzis blugii mulați. Bărbații cu părul lung sunt considerați „dușmani ai poporului”
Cazul care a șocat toată țara! Ea a născut un bebeluș macrosom. Nu s-a mai...
Considerată INOCENTĂ ca o fecioară, dar amanta celui mai PUTERNIC om, a făcut ceva TERIBIL...
Tragedie URIAŞĂ în familia lui Helmuth Duckadam! A fost găsit SPÂNZURAT în propria casă
Moarte în rândul angajaților de la Dacia. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
Celebrul cântăreț A MURIT! Șoc în showbiz
Cum îți dai seama că ai viermi intestinali. 20 de semne ale paraziților în organism
ULTIMA ORĂ. Cine au fost cei mai bine plătiţi români luna trecută. Vezi unde poţi...
Unul dintre cele mari secrete ale McDonald's s-a aflat. Cum au reuşit doi tineri să...
Inchide