• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Liposucția virtuală: slăbești în 30 de minute fără dietă și fără cuțit

Liposucția virtuală: slăbești în 30 de minute fără dietă și fără cuțit
O nouă terapie, numită liposucția virtuală sau cavitație, ajută la pierderea kilogramelor acumulate încă de la prima ședință. Este o variantă non-invazivă de slăbire și presupune topirea celulitei și a stratului de grăsime în trei etape.

O nouă terapie, numită liposucția virtuală sau cavitație, ajutăla pierderea kilogramelor acumulate încă de la prima ședință. Esteo variantă non-invazivă de slăbire și presupune topirea celuliteiși a stratului de grăsime în trei etape.

„Această terapie oferă aceleași rezultate ca cele obținute încazul liposucției chirurgicale, cu precizarea că acest tratamentare avantajul de a fi non-invaziv, fără bisturiu sau anestezie”,susține Elena Vărzaru, specialist medical în cadrul unui centru deînfrumusețare din Capitală.

Distruge celulita și remodelează țesuturile

În organism există aproximativ 30-32 miliarde de celuleadipoase, care se pot înmulți dacă dieta este bogată în grăsimi șiare un aport caloric ridicat. „Acest tratament are capacitatea de adistruge în 30 minute între 3 și 5 milioane de celule adipoase dinorganism.

Cavitația este un fenomen creat de unde acustice cu intensitatefoarte mare și frecvență joasă. Tratamentul este recomandatpersoanelor care vor să scape de inestetica celulită și să îșiremodeleze țesuturile, încă de la prima ședință”, precizeazăterapeutul Vărzaru. Liposucția virtuală topește celulita și stratulde grăsime în trei pași. În prima fază pe corp sunt lipite câtevadispozitive de ultrasunete, iar apoi pielea este unsă cu o cremăcare stimulează arderea grăsimii. Cea de-a doua fază constă înfolosirea pe piele a unui dispozitiv mobil, timp de 30 de minute,care este folosit doar în zonele afectate de stratul adipos.Efectul obținut este de diminuarea instantanee și vizibilă acelulitei. Pentru ca rezultatele să fie cele dorite, în ultimaetapă se va realiza un masaj de drenaj și de accelerare acirculației limfo-sangvine. Grăsimea topită de cavitație esteeliminată prin drenaj.

Contraindicată cardiacilor și femeilorînsărcinate

Pentru rezultate vizibile și de durată, specialistul spune căședința de liposucție virtuală trebuie precedată de infrasaună,timp de 40 de minute, și apoi urmată de un drenaj limfatic, timp de40 minute. „După terminarea cavitației, într-un interval de maxim2-3 ore, se recomandă mișcare timp de 30 minute, pentru ca toategrăsimile instabile să fie consumate și eliminate din organism”,subliniază Elena Vărzaru. Pentru a scăpa definitiv de celulită,tratamentul nu are un număr fix de ședințe, acesta poate varia dela o persoană la alta. Prețul unei ședințe este de 250 de lei.Terapia nu poate fi încercată de persoanele care suferă deafecțiuni car­diovasculare și femeile însărcinate.

×
Inchide