• Publicat:
Magazin

Lovitură pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se va întâmpla cu averea afaceristului / Administrator de bloc: „Nu se mai poate face nimic”

Lovitură pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se va întâmpla cu averea afaceristului / Administrator de bloc: „Nu se mai poate face nimic”
Omul de afaceri Marcel Toader a murit pe data de 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. Potrivit unui tabloid, acesta era „îngropat" în datorii.

Marcel Toader avea datorii mari, scrie click.ro. Afaceristul locuia într-un apartament din Capitală, cu restanțe de 10.000 de euro la întreținere, fiind executat silit.

Mai mult, Toader ar fi datorat 135.000 euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale.

Pentru recuperarea acestor datorii, casa lui Toader va fi scoasă la licitație.

„Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne. Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic”, – a declarat, pentru sursa citată, Sorin Stan, administratorul blocului în care a stat Toader.

Fiul afaceristului, Maximilian, va prelua ce a mai rămas din business-ul tatălui său, după cum a confirmat pentru WOWbiz.ro. „Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învățat de la el despre piscine și voi continua afacerea asa cum și-ar fi dorit și tata. E greu acum, dar ma voi descurca”.

Inchide