• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

Media actelor sexuale la români. Cum arată studiile despre viața de cuplu

Media actelor sexuale la români. Cum arată studiile despre viața de cuplu
Un român face în medie de 12 ori sex pe lună, arată un studiu al Asociației pentru Medicina Sexualității din România (realizat pe un eșantion de 1.200 de persoane), în vreme ce occidentalii fac amor de opt ori pe lună. Media raporturilor sexuale, în Marea Britanie, este de patru pe lună.

Un românface în medie de 12 ori sex pe lună, arată un studiu al Asociațieipentru Medicina Sexualității din România (realizat pe un eșantionde 1.200 de persoane), în vreme ce occidentalii fac amor de opt oripe lună. Mediaraporturilor sexuale, în Marea Britanie, este de patru pe lună.

  • Româniisunt, totuși, nemulțumiți de viața lor sexuală, în special femeile.Potrivit unei cercetări realizate de Pfizer, 58% dintre bărbați și64% dintre femei sunt nemulțumiți de viața lor sexuală. 60% dintreromâni și 46% dintre românce spun că sexul este foarte importantpentru ei.

  • Un studiurecent realizat în Regatul Unit arată că 8% din adulți întreținraporturi sexuale de două, cel mult trei ori pe săptămână și doar1,4% dintre cupluri fac sex zilnic, informează publicația online acotidianului britanic The Sun. Studiul mai arată că 8% dintre femeiși-ar dori ca partenerul să aibă mai multă imaginație înpat.

Aparițiacopiilor este responsabilă de reducerea drastică a numărului deacte sexuale pe săptămână, după cum au răspuns 3 din 5cupluri.

CITEȘTE ȘI:

Lista beneficiilor pe care sexulle aduce sănătății

Câte acte sexuale spune un român că are pe lună. Barometrul UE alsexualității. Ce spun medicii români

8 din 10 cupluri fac sex înaceeași poziție. De ce intervine monotonia în relație după 3ani

Cifrele sexului: 13 minutedurează partida ideală, 36 e vârsta când atingiapogeul

Doar 30%dintre femei ating „punctul culminant”. Câți bărbați atingorgasmul?

Sexul, folosit drept mită în viața de cuplu

Cercetareabritanică arată că femeile și-au schimbat atitudinea față de sex.Scuzele de genul „mă doare capul, sunt prea obosită, mâine mătrezesc devreme” sunt amintire, spune cercetarea care arată cănumărul femeilor care care inițiază actul sexual a crescut. Ba maimult, femeile se folosesc de sex pentru a primi de la partenerdiferite servicii. Sondajul, realizat pe un eșantion de 3.500 defemei, arată că o treime dintre femei își doresc maimultă activitate în dormitor.

Chiar dacăuna din trei femei admite că se folosește de sex pentru a-și”mitui” partenerul să le cumpere un cadou sau să facă diferitetreburi casnice, majoritatea recunosc că întrețin raporturi intimedin plăcere.

Inchide