Medicul recomandă: Care este cel mai bun loc din casă unde poți face sex și de ce

Medicul recomandă: Care este cel mai bun loc din casă unde poți face sex și de ce
Publicat: 24/06/2019, 17:08

Doctorul, expert în menopauză și libido, recomandă folosirea unui alt spațiu din casă pentru a face sex – bucătăria. Chiar dacă nu pare cel mai igienic loc, aceasta spune că există un beneficiu major: arderea caloriilor.

Shahzadi Harper a declarat pentru Star că bucătăria este cel mai bun loc în care poți face sex și a menționat mobilierul care poate fi de ajutor deoarece, mai ales pentru femei, anumite poziții le ajută să ardă mai multe calorii – scaunul, masa, dulapul.

Totuși, arderea caloriilor datorată sexului nu se compară cu cea datorată unor alte tipuri de activități, de exemplu alergatul – joggingul.

Un studiu realizat la Universitatea din Montreal a comparat numărul de calorii eliminate în cele două tipuri de activități menționate mai sus.

Se pare că, în medie, o femeie arde în jur de 213 calorii într-o sesiune de 30 de minute de alergat, în timp ce un bărbat arde 276. Totuși, atunci când vine vorba de sex, pe aceeași durată, bărbații ard 101 calorii, iar femeil 69, cu o medie de 3,6 calorii pe minut.

Însă, arderea calorii depinde de poziții și de efortul depus.

Foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase