Silviu Bănilă
11.02.2019
Magazin

Meghan Markle, relație tot mai PROASTĂ cu tatăl ei. Sora vitregă promite că va publica ADEVĂRUL despre Ducesă: Am o gură mare!

Meghan Markle, relație tot mai PROASTĂ cu tatăl ei. Sora vitregă promite că va publica ADEVĂRUL despre Ducesă: Am o gură mare!
Relația Ducesei de Sussex cu tatăl ei a devenit „ireparabilă", după ce acesta a dezvăluit o scrisoare primită de la Meghan, susține fratele vitreg al fostei actrițe.

Thomas Markle Sr, în vârstă de 74 de ani, nu a mai vorbit cu fiica lui, Meghan Markle, de la nunta regală din mai 2018, scrie The Daily Star.

Meghan Markle i-a scris tatălui ei, acuzându-l că nu a participat la nunta cu prințul Harry.

În scrisoarea făcută publică de Thomas săptămâna trecută, Ducesa de Sussex a precizat că absența tatălui de la nuntă i-a zdrobit inima în „milioane de bucăți”.

Meghan i se adresează lui Thomas cu apelativul „Daddy” („Tati”) și îi cere să nu o mai „victimizeze” după o serie de interviuri oferite diverselor publicații.

Meghan încearcă să reclădească „un pod” spre tatăl ei – care locuiește în Mexic – și îi spune că „îl va iubi mereu”, dar a fost devastată după ce acesta a solicitat o ședință foto cu ea.

 

Thomas Markle a publicat scrisoarea după ce cinci prieteni ai lui Markle l-au criticat sub protecția anonimatului, într-o revistă americană.

Thomas Jr., fratele vitreg al lui Meghan, în vârstă de 52 de ani, a susținut că această situație a distrus definitiv relația tată-fiică.

„Nu mai există încredere între ei”, a declarat Thomas pentru The Mirror. „Relația a fost distrusă definitiv. Este atât de trist să fii martor la așa ceva”.

„Amândoi trebuie să-și asume responsabilitatea pentru o relație care cândva era foarte bună. Nu va fi niciodată la fel. Sper că mă înșel„, a spus Thomas.

El a insistat că vina aparține atât lui Thomas, cât și lui Meghan, care va naște primul copil al cuplului regal în aprilie 2019.

 

„Au luat niște decizii foarte neinspirate”, a spus fratele vitreg al ducesei.

„Tata a vorbit public despre lucruri care ar fi trebuit să rămână private. Meghan și-a pedepsit prietenii deoarece au oferit detalii despre ruptura de tatăl ei, un lucru greu de înțeles. Îl cunoaștem amândoi pe tata și știm că dacă îl atacă se va întâmpla un singur lucru: va riposta. Meghan a fost naivă să creadă contrariul”, a spus Thomas.

Într-o scrisoare redactată de mână, Meghan, în vârstă de 37 de ani, și-a atacat tatăl care a dat interviuri la presă și l-a acuzat că inventează povești și îl atacă pe Harry, ginerele lui.

Aceasta l-a mai criticat deoarece i-a luat partea surorii vitrege Samantha, care a criticat-o mereu pe ducesă. De asemenea, i-a transmis următorul mesaj: „Dacă mă iubești, așa cum le spui celor de la presă, te rog, încetează!”

Daily Star Online a dezvăluit că Samantha Markle scrie a doua carte în care promite că va oferi „adevărul” despre ducesă, după cum a susținut dintotdeauna: „Am o gură mare„, a declarat Samantha.
 

foto: Hepta

Inchide