Metallica, Slayer, Megadeth și Anthrax zguduie Capitala în iunie

Redactor:
Elena Hîrțan
Metallica, Slayer, Megadeth și Anthrax zguduie Capitala în iunie
Trupele Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Alice in Chains, Megadeth și Heaven and Hell vor concerta în această vară în Capitală, în cadrul Sonisphere Festival, care se desfășoară în perioada 25 - 27 iunie, la complexul Romexpo.

Trupele Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Alice in Chains,Megadeth și Heaven and Hell vor concerta în această vară înCapitală, în cadrul Sonisphere Festival, care se desfășoară înperioada 25 – 27 iunie, la complexul Romexpo. Festivalul va fideschis pe 25 iunie de Manowar și invitați speciali, urmând ca 26iunie să fie ziua unui regal rock, oferit de veteranii de laMetallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Heaven and Hell. TrupeleRammstein, Alice in Chains, Stone Sour și Mastodon vor încheiafestivalul pe 27 iunie.

45.000 de bilete disponibile zilnic pe duratafestivalului

„Suntem norocoși și onorați că avem nume mari la București. I-amcontactat înainte de Crăciun, dar de-abia acum am primit toateconfirmările. Este pentru prima dată în istorie când Metallica,Megadeth, Anthrax și Heaven and Hell cântă împreună”, a declaratunul dintre organizatorii evenimentului, Marcel Avram, care susținecă pe parcursul festivalului vor fi disponibile 45.000 de biletezilnic. De altfel, tichetele de acces sunt disponibile, începând deieri, prin rețeaua Eventim, în librăriile Cărturești, Humanitas,magazinele Germanos și Vodafone, și online, pe www.eventim.ro..Potrivit organizatorilor, un abonament care oferă acces pe duratacelor trei zile de festival costă între 120 de lei și 350 delei.

Sonisphere este cel mai important festival din România, cu celemai importante trupe rock, și care se desfășoară la nivel european,susține Lenți Chiriac, Production Manager la D&D EastEntertainment. Potrivit acestuia, evenimentul de la Romexpo esteprimul festival de calibru de care românii au parte după 20 de ani.Românii sunt primii care se vor bucura de „The Big Four” -Metallica, Megadeth, Anthrax și
Heaven and Hell -, al căror concert este programat pentru 26 iunie.Granzii heavy metalului vor urca ulterior, tot în cadrul SonisphereFestival, pe scenele din Grecia, Polonia, Bulgaria și Cehia.

Cine sunt artiștii

Una dintre cele mai apreciate formații rock din istorie,Metallica s-a înființat în 1981 și de atunci a lansat nouă albumede studio, trei albume live, două EP-uri și a vândut peste 100 demilioane de discuri în toată lumea, fiind recompensată cu șaptepremii Grammy. Metallica este considerată una din cele maiinfluente formații de gen din istorie, și în mod special dinperioada anilor ’80.Concertul din vară va fi cel de-al treilea pecare trupa îl susține la București.

Trupa americană de heavy metal Megadeth a fost formată în 1983,de Dave Mustaine, în urma plecării sale de la Metallica. Formația alansat 12 albume de studio, ultimul în 2009, șase albume live șinumeroase videoclipuri și compilații.

Slayer este o formație înființată în California, în 1981. Bazeletrupei au fost puse de chitariștii Jeff Hanneman și Kerry King.Slayer s-a bucurat de succes odată cu lansarea discului „Reign inBlood”, în 1986. De-a lungul carierei, trupa a câștigat două premiiGrammy la categoria „Best Metal Performance”.

Anthrax este o trupă americană de heavy metal înființată la NewYork în 1981, devenită ulterior una dintre cele mai populare trupede pe scena trash metalului anilor ’80.

INFO PLUS

Cât costă biletele

• 25 iunie. Concerte:Manowar, Volbeat

Normal Circle – 120 lei

Golden Circle – 220 lei

VIP – 350 de lei

• 26iunie. Concertează Metallica, Megadeth, Anthrax șiHeaven and Hell.

Normal Circle – 185 lei

Golden Circle – 290 lei

VIP – 350 lei, plus TVA de 6%

• 27iunie. Concerte: Rammstein, Alice in Chains, StoneSour și Mastodon

Normal Circle – 185 lei

Golden Circle – 290 lei

VIP – 350 lei, plus TVA de 6%.

Abonamentele sunt de trei tipuri:

Normal Circle – 350 lei

Golden Circle – 490 lei

VIP – 550 lei

*la aceste prețuri se adaugă
TVA 6%


Inchide