„Mi-a rupt patul făcând sex!”. O mamă nervoasă și-a dat în judecată propria fiică pentru că i-a rupt patul întreținând relații intime / Cine a câștigat procesul – VIDEO

Publicat: 25/10/2019, 11:51

În același timp, fiica, Rhiannon, își acuză mama că întreținea relații intime „gălăgioase” și a făcut-o să audă lucruri „pe care o fiică nu le poate uita”.

Cele două s-au tot certat încă din noaptea în care Rhiannon a făcut sex cu partenerul ei și a rupt patul la propriu.

Însă fiica pretinde că nu are de unde să îi plătească mamei suma respectivă, în timp ce aceasta nu îi acceptă „scuza”.

Observând că nu există niciun mijloc prin care s epot înțelege, mama și-a dus fiica în fața judecătorului în cadrul show-ului australian „Trial By Kyle”.

„Am plecat în vacanță împreună cu iubitul meu timp de o săptămână iar Rhiannon a rămas singură. I-am spus că poate sta în dormitorul principal pentru că are un pat foarte mare. Nimic în neregulă cu asta. Când ne-am întors era dezordine în toată casa iar când am urcat în dormitor am descoperit că patul era rupt. M-a supărat foarte tare faptul că mi-a rupt patul și ei nici măcar nu îiu păsa de asta”, a povestit Nicole în fața judecătorului.

„În patul mamei? Ăsta-i cel mai non-romantic loc unde a-i putea face sex”, a răspuns judecătorul Karl foarte uimit.

În cadrul emisiunii a fost descoperit și motivul din cauza căruia tânăra a ajuns să facă sex în patul mamei ei. Se pare că aceștia petrecuseră seara cu însă un cuplu care în momentul repesctiv se afla în patul din altă cameră.â

Nicole s-a arătat cu adevărat dezamăgită de tot incidentul întrucât urmează să se căsătorească în 2 săptămâni iar fiica să-i fie domnișoară de onoare, ceea e destul de greu ținând cont că cele două abia vorbesc una cu cealaltă.

La sfârșit, judecătorul a decis că Nicole este cea care are dreptate, relatează Mirror.

Însă, la ieșirea din sală, fiica și-a învivățit și mama pentru ruperea patului: „Am auzit lucruri pe care o fiică nu le poate uita”.

Foto: Captură Channel 10