Gândul
23.07.2019
Magazin

„Mi-am vândut locuința pentru a-mi cumpăra inelul de logodnă perfect, dar oamenii râd de el”. O mireasă batjocorită pe internet după ce și-a arătat bijuteria – FOTO

O viitoare mireasă a fost batjocorită în mediul online după ce a postat o poză cu inelul de logodnă menționând că și-a vândut casa pentru a și-l permite.

Femeia, mândră de noua achiziție, a postat fotografii cu bijuteria ce prezintă un diamant mov în formă de floare, însă nu a menționat cât de mult a costat „inelul făcut la comandă”.

Aceasta le-a distribuit și pe grupul de facebook „That’s It I’m Ring Shaming”, adăugând descrierea: „Îmi ador inelul, dar puteți să râdeți de el. Pentru a o lua înaintea celor care comentează, DA, e REAL și făcut la comandă. Ne-am vândut casa pentru inelul perfect. E un diamant mov. Documentați-vă!”.

Însă membrii grupului au fost șocați să afle că femeia a fost în stare să își vândă casa pentru a-și cumpăra inelul.

„De ce ți-ai vinde casa pentru a-ți cumpăra un inel? Lăsând la o parte faptul că inelul arăta de parcă ar face parte dintr-un costum de prințesă.”, un membru s-a arătat indignat de întreaga poveste.

Un altul a scris că: „Vrei un inel care arată ca o surpriză dintr-o cutie de cereale? Ceea ce mă îngrijorează este faptul că inelul tău făcut la comandă și care valorează cât o casă nu ți se potrivește deloc pe deget încât ți s-a colorat”.

Ulterior, femeia a răspuns la unul dintre comentarii menționând că inelul conține un diamant de 17 carate, extras din minele din Colorado și care a costat-o 20.000 de dolari.

Abia după ceva timp aceasta a recunoscut că totul era o glumă.

Foto: Facebook 

 

Inchide