Mickey Rourke filmează în ROMÂNIA pentru „Dead in Tombstone”

Redactor:
Oana Ghita
Mickey Rourke filmează în ROMÂNIA pentru „Dead in Tombstone”
Actorii americani Mickey Rourke și Danny Trejo filmează în București, pentru thrillerul "Dead in Tombstone", în regia lui Roel Reine, informează site-ul de specialitate deadline.com, citat de dailygrindhouse.com.

Actorii americani Mickey Rourke și Danny Trejo filmează în București, pentru thrillerul „Dead in Tombstone”, în regia lui Roel Reine, informează site-ul de specialitate deadline.com, citat de dailygrindhouse.com.

Distribuția filmului este completată de Anthony Michael Hall („Cavalerul negru/ The Dark Knight”, 2008).

Potrivit site-ului deadline.com, Trejo joacă rolul lui Guerrero Hernandez, liderul bandei Blackwater. După ce își eliberează fratele vitreg din închisoare, Hernandez plănuiește să jefuiască orășelul minier Edendale, dar planul său eșuează. După ce face o înțelegere cu diavolul (Mickey Rourke), Guerrero se întoarce din morți pentru a se răzbuna, iar orășelul minier, care a fost redenumit Tombstone, va fi martorul unor scene sângeroase.

Filmările au început luni și se vor desfășura în proporție de 90% în studiourile Castel din București, până la sfârșitul lui aprilie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanți ai casei de producție.

Danny Trejo, în vârstă de 67 de ani, a apărut în numeroase filme, fiind celebru pentru roluri de dur sau anti-erou. Printre filmele în care a jucat se numără „Obsesia” (1995), „Con Air: Avionul condamnaților” (1997), „Infernul” (1999), „Triplu X” (2002), „Planeta terorii” (2007), „Predators” (2010), „Machete” (2010).

Comparat cu Marlon Brando, grație rolului Rusty James din „Golanii/ Rumble Fish”, actorul american Mickey Rourke, în vârstă de 59 de ani, a devenit un veritabil sex simbol la Hollywood în anii 1980, după rolul din „9 săptămâni și jumătate” (1986). Dar, după câteva alegeri artistice neinspirate, starul american a decis, în 1991, să își reia cariera de pugilist, pe care o abandonase în anii 1970. A boxat din nou, timp de cinci ani, ieșind desfigurat din această perioadă mai puțin fastă din viața sa.

Și-a făcut o revenire spectaculoasă în lumea filmului, la vârsta de 56 de ani, odată cu rolul luptătorului profesionist de wrestler din drama „Luptătorul/ The Wrestler”, care rezona cu propriul lui traseu din viață și care i-a adus o nominalizare la categoria „cel mai bun actor în rol principal” la cea de-a 81-a gală a premiilor Oscar.

Regizorul olandez Roel Reine a mai realizat filme precum „Cursă mortală/ Death Race 2” (2010), „Drifter” (2008), „Adrenaline” (2003), „No More Control” (1996).

Inchide