Gandul
09.10.2019
Magazin

Momentul jenant când rudele îți comentează la pozele de pe Facebook | O bunică a cucerit inimile internauților prin comentariul făcut: „Rochia face să pară că ai…” – FOTO

O bunică a cucerit inimile internauților după ce a făcut poza de profil pe Facebook a nepoatei ei.

Megan Martin, în vârstă de 17 ani, din Blackburn, Marea Britanie, și-a schimbat poza de profil de pe facebook, iar bunica ei a reacționat imediat scriindu-i un mesaj în privat, pe care, ulterior, tânăra l-a postat pe Twitter unde a devenit viral.

„În noua poză de profil, rochia pe care o porți pare să îți facă sfârcurile foarte mari atunci când te întori într-o  parte. Îmi plăcea mai mult ultima”, i-a scris bunica în mesaj.

Însă Megan s-a amuzat teribil de remarca bunicii întrucât nu observase aspectul ăsta.  Ulterior, tânăra a postat mesajul bunicii pe Twitter.

„Râdeam atât de tare pentru că nu îmi dădusem seama de asta până când nu îmi spusese ea. Bunica îmi comentează la majoritatea pozelor pe care le postez. Spune lucrurilor pe nume atunci când îmi comentează ținutele”, a mărturisit Megan.

Postarea de pe Twtiter cu mesajul bunicii a devenit virală foarte repede întrucât peste 5.800 de persoane i-au dat like.

 

 

Inchide