Monica Anghel, Alex Velea, Randi și Dana Dorian – consilieri la emisiunea „Vocea României”

Redactor:
Madalina Cerban
Monica Anghel, Alex Velea, Randi și Dana Dorian – consilieri la emisiunea „Vocea României”
Pro TV difuzează, marți, de la ora 20:15, prima ediție de "Confruntări" a show-ului "Vocea României", în această nouă etapă antrenorii Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga și Loredana urmând să îi aibă consilieri pe Monica Anghel, Alex Velea, Randi și Dana Dorian.

Pro TV difuzează, marți, de la ora 20:15, prima ediție de „Confruntări” a show-ului „Vocea României”, în această nouă etapă antrenorii Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga și Loredana urmând să îi aibă consilieri pe Monica Anghel, Alex Velea, Randi și Dana Dorian.

Potrivit Pro TV, în această nouă etapă, fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să renunțe la câte șapte concurenți din cei 12, urmând să ajungă în show-urile live cu câte cinci voci. Așadar, cei patru vor stabili duete cu membrii echipei lor. În urma fiecărui duet, unul dintre concurenți este eliminat. La finalul acestei etape există „Cântecul decisiv”. Din cei șase concurenți cu care rămâne în urma „Confruntărilor”, fiecare antrenor va alege două persoane care s-au descurcart mai puțin bine, aceștia vor cânta din nou melodia pe care au interpretat-o la „Audițiile pe nevăzute”, iar în funcție de prestația lor unul va rămâne în competiție, iar celălalt va pleca acasă. Astfel, fiecare antrenor va ajunge cu câte cinci concurenții în etapele live ale show-ului.

Pentru a stabili duetele și pentru a lua deciziile cele mai bune, fiecare antrenor va avea alături și un consilier. Horia Brenciu a ales să facă echipă cu Monica Anghel. „Monica e un… spectacol! De fapt, am simțit asta de când am cunoscut-o, cu peste 15 ani în urmă… Și dacă stau bine să mă gândesc, poate cel mai important aspect al tandemului nostru, a fost că atunci când șapte dintre vocile echipei mele au părăsit concursul, prezența Monicăi a avut un efect benefic asupra mea. Și vă mărturisesc sincer că n-a fost deloc ușor să mă despart de cele șapte voci…”, a declarat Horia.

Smiley a decis să meargă în această competiție alături de Alex Velea. „Eu și Alex avem o chimie aparte, ne înțelegem din priviri de cele mai multe ori. Au fost și momente în care am avut tot felul de discuții în ceea ce privește stabilirea duetelor, dar în cele din urmă am ajuns la un consens și ceea ce a ieșit este un adevărat spectacol”, a spus Smiley.

Jumătatea trupei Morandi, respectiv Randi, s-a alăturat și el echipei de consilieri de la „Vocea României”, fiindu-i alături lui Marius Moga. „Eu și Randi ne știm de ani buni. Pe lângă muzicieni suntem amândoi și producători. Așa că experiența de a lucra cu artiști ne-a ajutat să luăm niște decizii bune împreună, referitoare la piese, cum să fie interpretate și jocul scenic. Eu zic că am făcut o echipă foarte bună, iar asta cred că ar putea să confirme și cei 12 concurenți”, a declarat Marius Moga.

Loredana a decis să o aibă alături pe Dana Dorian, o profesoară de canto cu sute de voci în portofoliu. „Colaborarea noastră a fost mai mult decât benefică și m-am bucurat să o am alături pentru că ea a lucrat și lucrează cu foarte mulți cântăreți din România, pe unii i-a avut elevi și a fost mai simplu să găsim ce îi pune în valoare și ce îi ajută să își exprime talentul”, a spus Loredana.

Inchide