Mowgli de Moscova. Patru copii cu deficiențe de vorbire au fost găsiți într-un apartament plin de mucegai și urină – VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Mowgli de Moscova. Patru copii cu deficiențe de vorbire au fost găsiți într-un apartament plin de mucegai și urină – VIDEO
Patru copii din Moscova au fost găsiți într-un apartament - „groapă de gunoi", în care erau hrăniți cu pâine mucegăită și mere stricate. Ei au fost luați din custodia mamei și a bunicii iar momentan se află la o familie adoptivă.

Cei patru copii „Mowgli” erau foarte neglijați când au fost găsiți într-un apartament situat într-o suburbie a Moscovei. 

Potrivit autorităților locale, copiii trăiau într-un mediu periculos, înconjurați de gunoaie în stadiul de putrezire.

Se presupune că cei trei băieți și o fetiță, cu vârsta de până în 9 ani, au supraviețuit cu pâine mucegăită găsită prin gunoaie iar când au fost găsiți erau foarte murdari și extenuați, potrivit Daily Mail

Niciunul dintre băieți, cu vârste posibile de doi, patru și șase ani, nu au fost înregistrați la naștere, nu au fost consultați de medici și nu au mers la școală. 

Datele lor de naștere nu sunt cunoscute, însă cea a fetiței de opt ani, se pare că este deoarece a fost înregistrată la naștere.

După ce au fost salvați, copiii au fost luați din custodia mamei de 32 de ani, Inessa Kuznetsova, și a bunicii de 66 de ani, Galina Kuznetsova. Ulterior au fost trimiși la orfelinate, dar în prezent sunt toți împreună la o familie adoptivă. 

Avocatul Copiilor din acea regiune, Ksenia Mishonova, a declarat că cei mici nu aveau nici măcar paturi în care să doarmă, erau foarte neglijați și nici măcar nu puteau vorbi corect. 

Potrivit unei surse din cadrul poliției locale, fetița nu știe nici măcar alfabetul, nu știe să identifice culorile și e posibil ca dezvoltarea ei psihică să se fi oprit la vârsta de patru ani. De asemenea, micuții nu știau ce înseamnă igiena personală, nu știau să folosească furculița iar cea mai delicioasă mâncare li se părea a fi pâinea. 

Potrivit autorităților, mama copiilor riscă o condamnare de trei ani de închisoare.

Foto: Captură

Inchide