Gândul
  • Publicat:
Magazin

Nava Torturii adună 500 de entuziaști BDSM în cea mai mare petrecere de acest tip din lume – FOTO / VIDEO

The Torture Ship (Nava Torturii) a pornit în croazieră weekendul trecut. În cadrul evenimentului din acest an, 500 de membrii din comunitatea BDSM au celebrat această ocazie printr-o petrecere.

Voiajul de o zi este considerat una dintre cele mai mari petreceri a comunității BDSM.

Vasul a fost ancorat într-un port din Germania weekendul trecut, iar oamenii și-au satisfăcut curiozitatea de a-i vedea pe oaspeții îmbrăcați în latex.

Biletul pentru petrecerea de pe vas a costat 60 de lire, ulterior acesta s-a întreptat spre Friedrichshafen , din sud-estul Germaniei.

Destinația voiajului a fost Lacul Constance, unde vasul a rămas până seara.

În ciuda temperaturii destul de mari, 30 de grade Celsius, participanții nu au renunțat la costumele specifice BDSM-ului.

Ținând cont de temeperatură, organizatorii s-au asigurat că pe vas sunt echipe medicale gata să sară în ajutorul participanților în cazul în care ceva era în neregulă.

Thomas Siegmund, organizator al evenimentului, a declarat că, în comparație cu anul trecut, anul acesta au participat mai puține persoane din cauza temperaturii ridicate.

„Cred că 90% din public au văzut-o ca pe o expoziție pe care și-o vor aminti ceva vreme de acum înainte”, a povestit Thomas despre curioșii care s-au adunat înainte de plecarea vasului, relatează Daily Star

 

Inchide