„Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals”, în fruntea box office-ului nord-american – TRAILER

Redactor:
Florin Badescu
„Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals”, în fruntea box office-ului nord-american – TRAILER
Lungmetrajul SF "Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals", a cărui acțiune este inspirată din mitologia greacă, a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Lungmetrajul SF „Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor/ Immortals”, a cărui acțiune este inspirată din mitologia greacă, a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

Regizat de Tarsem Singh și produs de Mark Canton și Gianni Nunnari, acest lungmetraj a obținut încasări de 32 de milioane de dolari de vineri până duminică. Din distribuția acestei producții fac parte Mickey Rourke, Henry Cavill și Freida Pinto.

Pe locul al doilea a debutat o altă peliculă lansată la sfârșitul săptămânii trecute, comedia „Jack și Jill/ Jack and Jill”. Acest film, în care Adam Sandler joacă rolul unui tată de familie a cărui viață este bulversată de sosirea gemenei sale, interpretată tot de Adam Sandler, a obținut încasări de 26 milioane de dolari.

Animația „Motanul încălțat/ Puss in Boots”, regizată de Chris Miller, a coborât de pe prima poziție pe locul al treilea, cu încasări de 25,5 milioane de dolari. Filmul, care îl are în rolul principal pe legendarul motan din seria „Shrek” (voce: Antonio Banderas), este produs de compania DreamWorks și prezintă tinerețea agitată a Motanului Încălțat, înainte de întâlnirea acestuia cu Shrek din filmele „Shrek 2” și „Shrek al Treilea”.

Pe locul al patrulea în box office-ul nord-american a coborât comedia „Jaf… la turnul mare/ Tower Heist”, cu Eddie Murphy, Ben Stiller, Casey Affleck și Alan Alda, care a avut încasări de 13,2 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea angajaților dintr-un luxos complex imobiliar care îl jefuiesc pe un fost magnat de pe Wall Street ce a furat banii mai multor acționari.

Pe locul al cincilea, cu încasări de 11,5 milioane de dolari, s-a clasat un alt lungmetraj lansat la sfârșitul săptămânii trecute, cel mai recent film regizat de Clint Eastwood, „J. Edgar”, un film biografic al foarte controversatului fost director al FBI-ului, J. Edgar Hoover, interpretat pe marele ecran de Leonardo DiCaprio.

„A Very Harold & Kumar Christmas”, a treia parte a unei deja celebre serii, regizată de Todd Strauss-Schulson, a coborât pe locul al șaselea, cu încasări de 5,9 milioane de dolari.

Thrillerul SF „În timp/ In Time”, cu Justin Timberlake și Amanda Seyfried, a coborât de pe a cincea pe a șaptea poziție, cu încasări de 4,1 milioane de dolari.

Pe locul al optulea, în coborâre cu patru locuri, s-a situat filmul „Paranormal Activity 3”, care a obținut încasări de 3,6 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite ale Americii și Canada. În regia lui Ariel Schulman și Henry Joost, partea a treia a deja celebrei francize despre evenimente paranormale are o acțiune care se desfășoară cu 18 ani înainte de cea din primul film al seriei.

Pe locul al nouălea a coborât „Footloose: Dans interzis”, un remake al filmului din 1984, care a avut încasări de 2,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul, în regia lui Kenny Ortega, cu Andie MacDowell, Dennis Quaid și Jason Ferguson în rolurile principale, spune povestea unor adolescenți care încalcă interdicția de a dansa, impusă de autoritățile dintr-un orășel american.

Drama SF „Pumni de oțel/ Real Steel” a coborât trei locuri, până pe poziția a zecea, cu încasări de 2 milioane de dolari. Hugh Jackman joacă în acest film – regizat de Shawn Levy – rolul unui fost pugilist care își pregătește revenirea în ring construind un robot din oțel, într-un viitor apropiat în care mașinile au luat locul oamenilor în acest sport.

Inchide