Noul single Lady Gaga scapă pe internet și șochează lumea creștină: „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Ascultă AICI piesa acuzată de blasfemie

Redactor:
Raluca Ion
Noul single Lady Gaga scapă pe internet și șochează lumea creștină: „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Ascultă AICI piesa acuzată de blasfemie
„Judas", noul single Lady Gaga, a ajuns mai devreme decât era stabilit pe internet și a pus gaz pe focul disputelor încinse încă dinainte ca piesa, acuzată de blasfemie, să fie ascultată de cineva.

După ce a jucat într-un videoclip rolul unei banale călugărițecu un aer satanic care înghite un rozariu, LadyGaga a trecut la nivelul următor și și-a adjudecat un rolmai greu din istoria creștinismului. Potrivit Huffington Post,cântăreța s-a transformat în piesa și în videoclipul „Judas” înMaria Magdalena.

„Atunci când vine la mine sunt gata/ Îi voi spăla picioarele cupărul meu dacă e nevoie”, cântă Lady Gaga în piesa al cărei refreneste „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Single-ul i-aînfuriat pe creștini încă de dinainte să aibă ocazia să o asculte.”Lady Gaga încearcă să continue să-i șocheze pe catolici și pecreștini în general. Se îmbracă precum o călugăriță, înghiterozariul… S-a transformat într-o caricatură a ei înșeși”, adeclarat Bill Donohue, președintele Ligii Catolice din SUA.

„Am creat un nou Ierusalim”

Laurieann Gibson, coregrafa lui Lady Gaga, spune că echipa nu avrut ca piesa și videoclipul să jignească pe cineva. „Au existatcâteva schimbări și dezbateri în toiul nopții pentru că la unmoment dat erau două viziuni complet diferite. A mea era:>”, a povestit ea pentru Hollywood Reporter. Și avorbit despre felul în care a ieșit videoclipul cu mulțumirea unuiapostol care a reușit să salveze un suflet de la pieire. „Nu vremsă ne atingem de lucruri pe care nu avem niciun drept să le atingemci să arătăm că poți ajunge din părțile întunecate ale sufletuluitău, din partea care seamănă cu Iuda, într-o minunată lumină. Esteo piesă despre inspirație și despre faptul că nu trebuie să renunținiciodată. Am creat un nou Ierusalim”, a mai spus Gibson.

Inchide