• Publicat:
Magazin

O celebră trupă rock și-a lansat propriul brand de jucării sexuale

O celebră trupă rock și-a lansat propriul brand de jucării sexuale
Trupa rock Motörhead și-a lansat propriul brand de jucării sexuale, care se va numi "The Official Pleasure Collection", informează site-ul revistei New Musical Express.

Noul brand conține patru tipuri de vibratoare, în forma unor torpile, decorate cu logoul trupei britanice. Modelele de jucării sexuale din brandul „The Official Pleasure Collection” sunt fabricate de producătorul Lovehoney și sunt disponibile deja în magazine și pe internet.

Unul dintre single-urile de pe albumul de debut al trupei Motörhead s-a intitulat „Vibrator”.

„A trebuit să avem într-o bună zi un brand propriu de vibratoare, nu-i așa? Se pare că a meritat așteptarea”, a spus Lemmy, solistul trupei.

Trupa Motörhead a fost nevoită să își întrerupă și chiar să își anuleze recent mai multe concerte din cauza stării de sănătate precare a rockerului Lemmy.

Ajuns la vârsta de 69 de ani, Lemmy – al cărui nume real este Ian Fraser Kilmister – a fost avertizat de medici, care i-au spus că trebuie neapărat să își pună un stimulator cardiac dacă mai dorește să susțină concerte. Lemmy a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, o afecțiune cauzată de numeroșii ani în care rockerul britanic a abuzat de alcool și de droguri. În 2014, trupa Motörhead a fost nevoită să își amâne turneul european, după ce Lemmy, care suferă și de diabet de tip 2, a fost diagnosticat cu un hematom.

În octombrie anul trecut, trupa Motörhead a lansat cel de-al 21-lea album de studio, „Aftershock”, care este o continuare a materialului scos pe piață în 2010, „The World Is Yours”.

De la înființarea ei, în 1975, de Lemmy Kilmister, celebra trupă britanică a reușit să vândă peste 50 de milioane de copii ale albumelor la nivel mondial.

După lansarea albumelor „Overkill”, „Bomber”, „Ace Of Spades” și „No Sleep ‘Til Hammersmith”, Motörhead a devenit una dintre cele mai populare și apreciate trupe rock din Marea Britanie și nu numai.

Talentul le-a fost apreciat și recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: în 1980, trupa a câștigat discul de argint pentru albumul „Bomber”, în 1991, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul „1916”, iar, în 2001, a primit discul de aur pentru piesa „The Game”. Printre hiturile trupei se numără „Ace of Spades”, „Killed By Death” și „Born To Raise Hell”.

În 2012, Motörhead a susținut un concert la București, în cadrul OST Fest.

Inchide