• Publicat:
Magazin

O femeie l-a numit „gras” pe bărbatul din fața ei, la coadă la fast-food. Ca să se răzbune, acesta a cumpărat toată mâncarea

O femeie l-a numit „gras” pe bărbatul din fața ei, la coadă la fast-food. Ca să se răzbune, acesta a cumpărat toată mâncarea
Un bărbat care a fost numit „gras" de o femeie care aștepta alături de el într-o coadă la un fast-food a cumpărat toată mâncarea disponibilă pentru a se răzbuna pe cea care l-a jignit.

Frederico Hill stătea la coadă la un restaurant specializat în rețete bazate pe pui când o femeie, aflată în spatele lui, l-a numit „gras”, crezând că nu aude, transmite publicația BroBible.

Bărbatul a povestit cum s-a răzbunat pe femeie, într-un text publicat pe Facebook. Femeia era împreună cu copiii ei la restaurant și le-a spus acestora că pot mânca fiecare doar câte o bucată, altfel „vor ajunge să fie grași ca unchiul (eu) din față”, a scris el.

Când i-a venit rândul, Hill  a întrebat dacă puiul expus este singurul disponibil în acel moment. Vânzătorul i-a răspuns afirmativ, iar atunci bărbatul l-a comandat pe tot. Când femeia a ajuns la casă, a aflat că nu mai există pui și că va trebui să aștepte 30 de minute până când o nouă serie va fi gata. „A fost mâniată și supărată. Apoi s-a uitat la mine încruntată”, a mai spus Hill.

El a adăugat că este ceva mai sărac și că are încă 15 bucăți de pui, dar expresia de pe fața femeii a făcut ca totul să merite. 

Foto: Pixabay

 

Inchide