O fetiță de doar 2 ani este în stare gravă, după ce bunica vitregă a băgat-o în apă fiartă. Micuța riscă să i se amputeze picioarele – FOTO

Redactor:
Florin Jinga
O fetiță de doar 2 ani este în stare gravă, după ce bunica vitregă a băgat-o în apă fiartă. Micuța riscă să i se amputeze picioarele – FOTO
O fetiță de doar 2 ani din Statele Unite a ajuns la spital cu arsuri cumplite și riscă să-și piardă ambele picioare după ce a fost scufundată în apă fiartă de bunica vitregă.

Întâmplarea cutremurătoare a avut loc pe 11 august. Micuța Kaylee Robinson a rămas în grija bunicii vitrege, Jennifer Vaughn , în casa ei din Tennessee, scrie Daily Mail.

Brittany Smith, mama fetiței, a spus că a rămas șocată când viitoarea soacră și-a motivat gestul spunând că „avea o zi proastă”. Femeia a fost reținută de polițiști pentru agresiune asupra unui minor în formă agravată și poate fi eliberată doar dacă plătește o cauțiune de 150.000 de dolari.

Mama micuței a postat imaginile cu rănile cumplite pe rețelele de socializare și astfel s-au autosesizat autoritățile. Detectivul care se ocupă de caz, a declarat: „Nu am văzut niciodată arsuri atât de grave”.

Kaylee este internată și primește îngrijiri medicale, dar starea ei se agravează de la o zi la alta. Mama ei a dezvăluit că rănile se pot infecta foarte ușor și că s-ar putea ajunge chiar la amputarea picioarelor pentru a-i salva viața.

Brittany spune că și-a lăsat fetița  la viitoarea soacră pentru că mergea la lecții de înot cu ceilalți doi copii.

Aceasta își amintește că la scurt timp după ce a plecat, a fost sunată de femeie care i-a spus că ceva s-a întâmpla, iar în tot acest timp o auzea pe cea mică urlând și plângând de durere.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

 

 

 

Foto: Claudia Coco/ Twitter

Inchide