O mireasă furioasă! Și-a sunat nuntașii să le reproșeze că darul de nuntă nu a fost suficient de scump

Redactor:
Laura Cojocaru
O mireasă furioasă! Și-a sunat nuntașii să le reproșeze că darul de nuntă nu a fost suficient de scump
O mireasă furioasă! Și-a sunat nuntații să le reproșeze că darul de nuntă nu a fost suficient de scump

„Tocmai am închis apelul cu o prietenă (acum fostă prietenă), la nunta căreia am fost acum câteva săptămâni. Probabil credeți că a sunat oamenii să le mulțumească pentru că au participat la nunta ei. Drăguț, nu? Greșit!”, și-a început povestea nuntașa, scrie The Mirror.

O femeie a rămas fără cuvinte când prietena ei, la nunta căreia a participat de curând, a sunat-o să-i ceară mai mulți bani.

„I-am oferit 200 de dolari și o lumânare-ornament în valoare de 75 de dolari. În total 275 de dolari”.

Dar cadoul nu a fost suficient pentru a acoperi cheltuielile de nuntă.

„Mi-a spus că pentru prezența mea și a soțului meu la nuntă, ea a cheltuit 500 de dolari. Așa că ar mai trebui să-i dau încă 300 de dolari pentru a fi echitabil.

Femeia a recunoscut că nunta era într-adevăr una scumpă.

„Avea o nuntă frumoasă, o mulțime de oaspeți, o mulțime de vin și mâncare. Au existat chiar și focuri de artificii, iar cei doi proaspăt căsătoriți au plecat într-un yacht în luna de miere”, a recunoscut femeia.

„La început am crezut că glumea, dar era serioasă. Nu a considerat că lumânarea este un adevărat cadou pentru că „nu poate face nimic cu ea și nici măcar nu i-am luat lumânarea cea mai mare, pe care o voia. Cea mai mare lumânare costa 150 de dolari”, a subliniat nuntașa.

„Eu sunt din Australia și noi nu obișnuim să oferim cadouri de nuntă care să acopere cheltuielile. 200 de dolari este o sumă mare pentru mine”, a conchis invitata.

Comentariile încurajatoare nu au întârziat să apară:

„Nu pune la suflet! Tu ai făcut tot ce ai putut! E foarte urât din partea ei. De ce oamenii se așteaptă să le fie acoperite cheltuielile pentru nunțile lor extravagante?”, au comentat internauții.

 

Inchide